Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ljubitelje nogometa

Evo gdje će te dogodine gledati Ligu prvaka i španjolsku Primeru

Modrić Rakitić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/3
14.06.2020.
u 16:26

Hrvatska Arenasport još se nije službeno oglasila, no njezin vlasnik u Srbiji otkupio je prava na španjolsko prvenstvo i najjače europsko natjecanje

Za ljubitelje nogometa koji na svojim televizijskim prijemnicima u paketu imaju programe Arenasporta stiže radosna vijest.

Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju 'Telekom Srbija grupe' kaže kako će od sljedeće godine na programima Arenasporta ljubitelji nogometa moći gledati utakmice španjolske Primere, a vraća se i Liga prvaka. Ugovor bi ih trebao vezati sljedećih pet godina. 

Hrvatska Arenasport još se nije službeno oglasila, no njezin vlasnik u Srbiji otkupio je prava na španjolsko prvenstvo i najjače europsko natjecanje.

- Produžili smo ugovor do 2024. i uzeli kompletna prava za Ligu prvaka i Europsku ligu, što znači da ćemo od jeseni 2021. u Srbiji, BiH i Crnoj Gori na našoj Areni emitirati sve utakmice ova dva prestižna natjecanja. Napomenuo bih i da za španjolsku ligu od sredine 2021. postajemo ekskluzivni emiteri za sve zemlje bivše države. Planiramo značajno ojačati Arenasport u regiji - rekao je Vladimir Lučić i nastavio:

- Također, što se tiče Lige prvaka i Europske lige i za gledatelje u Hrvatskoj uzeli smo najjači paket. Kod njih startamo sredinom 2021. godine. Sa zadovoljstvom mogu reći da smo proširili poslovanje Arenasport i u Sloveniji, i to će se uskoro moći vidjeti kroz suradnju s telekomunikacijskim operaterima u toj državi. Napomenuo bih da smo prije godinu dana s NBA-om potpisali ugovor o suradnji na šest godina.

Hrvatska televizija i dalje će srijedom imati prvi izbor prijenosa Lige prvaka dok će Arenasport preuzeti sadržaj koji je do sada imao Planet Sport, te utakmice španjolske lige. Sportklub će tako ostati bez dva velika natjecanja - Primere i NBA.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
RedTree
17:19 14.06.2020.

Način na koji arena sport prati Hnl je očajan, ni emisije prije ni poslije utakmice, bez posebne tjedne emisije ili što god drugo. Ali najgora je stvar uzmete max tv, arenu1, sad i 2, i možete gledati samo jednu utakmicuu Hnl-a tjedno, naravno onu najgoru ala inter slaven, isto tako rade s talijanskom ligom. Klubovi nisu ni svjesni koliko gube na marketingu kad su daleko od gledatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije