Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Evertonov trener hvali Vlašića, koji bi priliku mogao dobiti već protiv Spursa

Nikola Vlašić
Foto: Everton
07.09.2017.
u 17:30

Vlašić će biti u momčadi u subotu i u konkurenciji je da zaigra - rekao je Koeman

Nakon što je uvrstio Nikolu Vlašića na popis igrača koji konkuriraju za nastup u Europskoj ligi, Ronald Koeman je potvrdio koliko visoko mišljenje ima o hrvatskom igraču kada ga je prijavio za utakmicu s Tottenhamom koja je na rasporedu u subotu!

Vlašić će tako već za vikend dobiti priliku iz prve ruke okusiti draž engleskog prvenstva, piše Goal.

- Vlašić će biti u momčadi u subotu i u konkurenciji je da zaigra - rekao je Koeman uoči utakmice sa Spursima pa je dodao:

- Bio je na našoj listi želja jer se radi o jednom od najvećih europskih talenata. A i impresionirao nas je u dvije utakmice protiv Hajduka.

Vlašić je prošloga tjedna potpisao petogodišnji ugovor s Evertonom, a nakon samo nekoliko dana treniranja s momčadi, možda već u subotu ponovno zaigra na Goodisonu protiv Tottenhama (16 sati).

Komentara 5

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
17:53 07.09.2017.

Bravo Nikola, samo hrabro

DU
Deleted user
18:16 07.09.2017.

reprezantacija mu ne gine

DI
Dinamo1977
18:30 07.09.2017.

Sretno nikola i sve najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije