Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjetničko klizanje

Elizaveta želi povećati kolekciju medalja sa Zlatne piruete

07.12.2017.
u 15:06

Najveća ženska zvijezda 50. Zlatne piruete svakako je Ruskinja Elizaveta Tuktamiševa. Ova 20-godišnjakinja već je četiri puta nastupala u Ledenoj dvorani

Nakon juniora i juniorki danas na 50. Zlatnoj pirueti počinju seniorska nadmetanja. Među ostalima na led će klizačice koje će izvesti kratak program. Najveća ženska zvijezda 50. Zlatne piruete svakako je Ruskinja Elizaveta Tuktamiševa. Ova 20-godišnjakinja već je četiri puta nastupala u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova i svaki se put u Rusiju vraćala s medaljom.

– Zagreb će za mene uvijek biti mjesto na koje ću se rado vraćati. Ipak sam tu osvojila svoju prvu veliku seniorsku medalju, broncu na Europskom prvenstvu 2013. godine. Ali, imam i komplet medalja sa Zlatne piruete. Očito je zagrebački led sretan za mene, nadam se da će tako biti i ovaj put i da ću nastaviti tradiciju osvajanja medalja u Zagrebu – poručila je učenica velikog ruskog trenera Alekseja Mišina.

1/21

Podsjetimo, Elizaveta je Zlatnu piruetu osvojila 2015. godine, prošle godine bila je srebrna iza velike Talijanke Caroline Kostner, dok je 2013. osvojila broncu. Na velikim natjecanjima ima svjetsko i europsko zlato iz 2015. godine. Mama joj je bila učiteljica i podučavala ju je u osnovnoj školi, a tata joj je bivši skijaš. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije