Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevim stopama

Dudu: Sine, biraj između Arsenala, Barce, Man. Uniteda i Chelseaja

eduardo (1)
Foto: twitter.com
1/5
10.07.2012.
u 14:08

U travnju je stavio na Twitter fotografiju Dinamova dresa s imenom Matheus na leđima i komentar: "Možda će početi gdje i njegov otac"

Nakon što se prijašnjih mjeseci na svom profilu na Twitteru u šali pohvalio kako mu iz velikih klubova već stižu ponude za sinčića Matheusa, Eduardo da Silva ponovno se javio. Ovaj je put na Twitteru objavio fotografiju četiriju dresova s imenom njegova sina: Arsenalova, Barcelonina, Chelseajeva i onog Manchester Uniteda, a svom je Matheusu kratko poručio: Sine, biraj...

Prvo je 24. travnja objavio fotku dva dresa Barcelone – na jednom ime Lionela Messija, na drugom sina Matheusa i ispod toga komentar: "Zamijenit će Messija", a onda je za nekoliko dana javnosti pokazao fotografiju Dinamova dresa s Matheusovim imenom na njemu i komentirao: "A možda će početi gdje i njegov otac".

Sad je pak sina stavio pred "tešku" odluku – Arsenal, Barcelona, Chelsea ili Manchester United.

Kako nije postavio dvojbu hrvatski ili brazilski dres, pretpostavljamo da će mali Matheus biti očev nasljednik u vatrenima!

Ključne riječi

Komentara 2

MA
MaSpa
15:01 10.07.2012.

Ma bravo Dudu, bitno je da si se ti naučio na vlastitiom primjeru kako je svijet nogometaša sami med i mlijeko.. Nek ti se mali primi knjige, a fucu nek igra rekreativno, pa ako uspije -Super, ako ne - barr ima neku opciju.. Tebi je malo falilo da završiš natrag u Brazilu krasti torbice po Kopakabani..

OB
-obrisani-
18:56 10.07.2012.

Pozdrav. Želim ti prestaviti simulaciju stvarnog života. U ovoj igri možeš biti sve što i u stvarnom svijetu. Možeš biti: vojnik, zapovijednik ili dozapovijednik vojske, političar, predjsednik stranke, Ministar Vanjskih Poslova, Ministar Obrazovanja, Ministar Obrane, možeš biti predsjednik Hrvatske, možešš biti poduzetnik i imati svoju firmu te prodavati proizvode na tržištu, možeš biti direktor dioničkog društva ili dioničar..Mogučosti su bezbrojne. Pridruži nam se: http://e-sim.org/lan.149940/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije