Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I bol je dio igre

Dosad neviđeno u javnosti! Pogledajte kako je prelijepa Shakira tugovala zbog dragog

Shakira
Foto: DPA/Pixsell
1/4
21.11.2019.
u 21:15

Par ima dvoje djece, a Shakira je upravo u društvu sinova promatrala kako njezin dragi dom Liverpoola napušta pognute glave

Nogomet zna biti pravi tobogan emocija. Ako ćemo od nedavnog primjera, upitajte navijače Dinama kako su se osjećali tijekom ogleda protiv Šahtara u Maksimiru. Od potpune euforije do razočaranja bio je kratak put.

A tako nekako su se lani osjećali i navijači Barcelone. Imali su gotovo siguran prolaz u finale Lige prvaka nakon što su u prvom srazu na Nou Campu sredili Liverpool s 3:0, međutim, Redsi su se uz herojsku predstavu na Anfieldu uspjeli vratiti i preokrenuti. 

Već nakon sat vremena igre su vodili 3:0, a Divock Origi je četvrtim pogotkom u 79. minuti slomio milijune srca obožavatelja Barce.

Bez riječi je od tuge ostala i Shakira, jedna od najljepših žena svijeta, koja je sadašnjeg supruga, braniča Gerarda Piquéa, upoznala 2010. godine. 

Par je u međuvremenu dobio i dvoje djece, a Shakira je upravo u društvu sinova promatrala kako njezin dragi dom Liverpoola napušta pognute glave.

Ovih smo dana dobili prigodu i vidjeti njezinu reakciju kada je sve pošlo po zlu, i to zahvaljujući dokumentarcu Matchday koji će u osam nastavaka biti prikazivan na Rakuten TV-u. Prva epizoda slijedi 29. studenoga. 

Komentara 2

OL
oLo
22:25 21.11.2019.

Jel se Raquel bar malo potresla ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije