Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antolićev povratak

'Nema gore za sportaša nego sjediti sa strane i gledati suigrače kako igraju'

Domagoj Antolić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.06.2015.
u 12:35

Igrači Dinama danas su na rasporedu ponovo imali dva treninga, a nakon dugo vremena suigračima se na terenu priključio kapetan Domagoj Antolić. Da stvar bude bolja bio mu je to idealan poklon za 25. rođendan koji je – danas.

- Ne bole me leđa, nalazi su odlični i kada sam sinoć saznao da danas mogu trenirati bio sam neopisivo sretan. Nema gore za sportaša nego sjediti za strane i gledati suigrače kako treniraju i igraju, a ti ne možeš – rekao je dobro raspoloženi kapetan Antolić za službenu stranicu Dinama pa dodao:

- Ovo mi je stvarno najbolji mogući poklon za rođendan.

Modri su, uključujući slavljenika Antolića i Sigalija koji se također priključio "normalnom" treningu, ujutro imali intenzivan raspored. Prvo su otprilike sat vremena radili vježbe snage da bi se potom prebacili na glavni teren gdje su ih čekale kapice i drugi rekviziti za treninge.

Sve skupa je trajalo još nekih sat vremena nakon čega su krenuli prema hotelu na ručak dok ih popodne čeka novi trening.

>>Antolić: Depresivan sam, teško je gledati momčad kako igra, a ja sam na terapiji

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
13:00 30.06.2015.

sretan rodjendan,zelim ti plasman u ligu prvaka sa dinamom:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije