Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAME U SAVEZU

Miškovićeva prijetnja se obistinila: Smijenio je Komisiju sudaca HNS-a

Rijeka: Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, obratio se medijima prije utakmice
Goran Kovacic/PIXSELL
10.02.2021.
u 08:32

Kulušić će do daljnjega na utakmice slati kontrolore suđenja, a VAR suce (što je on do sada radio) imenovat će Ivan Novak, koji će i dalje delegirati suce za utakmice Prve HNL

Damir Mišković uspio je smijeniti Komisiju nogometnih sudaca HNS-a na sastanku održanom u utorak u hotelu Hilton u Zagrebu.  S tim tijelom smijenjeni su njegovi članovi predsjednik Ante Kulušić, Domagoj Vučkov kao član i voditelj VAR edukacije, Draženko Kovačić, Ante Vučemilović-Šimunović mlađi i Vlado Svilokos i Igor Pristovnik.

Kulušić će do daljnjega na utakmice slati kontrolore suđenja, a VAR suce (što je on do sada radio) imenova će Ivan Novak, koji će i dalje delegirati suce za utakmice Prve HNL, javljaju Sportske novosti.

Iako na ovom sastanku nije bilo Davora Šukera jer je u Americi, niti Damira Miškovića jer je u Dubaiju, sastanak je sazvao Marijan Kustić i na njemu se našla većina članova Izvršnog odbora HNS-a. Jedini koji se usprotivio odluci o raspuštanju Komisije je Ante Vučemilović-Šimunović, prvi dopredsjednik HNS-a. Ne samo da je bio protiv, nego je i napustio sastanak.

Još je potrebno pričekati da se svi članovi službeno izjasne e-mailom koji im je Savez poslao do srijede u 15 sati. 

A otkud ide nova komisija? E pa regionalna središta, Split, Rijeka, Varaždin, Zagreb i Osijek dat će svoje kandidate za novu komisiju, a onda će ih IO HNS-a službeno i imenovati, no vjerojatno tek u ožujku. To i dalje ne isključuje da neko središte predloži nekoga tko je već bio u Komisiji.

Ključne riječi

Komentara 11

PE
Perspektivan
22:36 10.02.2021.

Jadnik!Mamiceva produzena ruka!

ST
stefj
09:46 10.02.2021.

Suđenje je imalo previše pogrešaka, to se gomila. Najgore je i to što suci pod pritiskom medija svjesno ili nesvjesno sude za onog tko napravi veći pritisak prije utakmice... Tako često imate suđenje za Hajduk ili u zadnje vrijeme za Osijek... Isto tako, postoji problem s VARom, koji isto često zna biti pristran, ovisno tko sjedi u sobi. Tako da sada uz suce na terenu možete biti dodatno bijesni i na suce u VAR sobi... I tamo sjede 3 suca. Zašto? Samo da si pišu dnevnice?

KA
kanđija
09:50 10.02.2021.

Zanimljivo da se pobunio samo čovjek iz Osijeka..to nikome nije sumnjivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije