Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Kontroverzni Australac opet napao Đokovića zbog Zadra, on mu odgovorio

GBR, ATP Tour, Fever Tree Championships
Foto: EXPA/PIXSELL
1/3
08.02.2021.
u 18:44

Sada se trudim donirati hranu ljudima kojima je potrebna. Imam svoju zakladu. Zato me jako iznenadilo što me ne poštuje izvan terena. Ustvari radim jako puno izvan terena - zaključio je Kyrgios

Australski tenisač Nick Kyrgios slavio je nad Ferreirom Silvom  u prvom kolu Australian Opena (6:4, 6:4, 6:4), a za vrijeme i nakon meča imao je zanimljve opaske. 

Prvo je iz svog kuta tjerao bratovu djevojku koja mu navodno donosi nesreću, a potom je nakon meča komentirao Novak Đokovića koji mu nikako nije drag.

- On je jako čudan. Nevjerojatan igrač, ali nažalost netko tko tulumari bez majice tijekom globalne pandemije. Mislim da ne mogu dobivati nikakve opaske od takvog čovjeka - po stoti ga je put prozvao Australac za organiziranje Adria Touru.

- Osjećam da sam tijekom pandemije dao sve od sebe. Vozio sam se oukolo dostavljajući hranu ljudima koji nisu mogli nabaviti namirnice. Bio sam jako pažljiv. Nisam nikome htio prenijeti virus. Sada se trudim donirati hranu ljudima kojima je potrebna. Imam svoju zakladu. Zato me jako iznenadilo što me ne poštuje izvan terena. Ustvari radim jako puno izvan terena - zaključio je Kyrgios koji će u sljedećem kolu na Ugoa Humberta.

Đoković je u prvom kolu pobijedio Jeremyja Chardyja (6:3, 6:1, 6:2), a u sljedećem kolu će na Francisa Tiafoea. Naravno, novinari nisu propustili upitati ga za Kyrgiosa.

- Ne, ne želim to komentirati. Možete pročitati što je rekao, ali ponovo neću odgovoriti. Nemam komentar. On traži pažnju, a ja mu je neću dati.
 

Komentara 2

Avatar ljubazan
ljubazan
14:03 09.02.2021.

Ja se samo čudim dokle će ovi organizatori, tom blesavom Grku dozvoliti, da vrijeđa igraće tenisa, kojima on ni do članka nije Idiot !

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
16:58 09.02.2021.

Zalosno je to da se takvom jadnom imbecilu,posvecuje javni prostor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije