Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz realova kampa

Dobre vijesti za Ancelottija: Modrić trenirao odvojeno, Kroos i Benzema spremni za Juve

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
11.05.2015.
u 17:13

Francuski napadač gotovo mjesec dana nije igrao zbog ozljede koljena dok je njemački veznjak tijekom utakmice s Valencijom dobio snažan udarac u kuk.

Real Madrid u srijedu će u uzvratu polufinala Lige prvaka nastojati dostići Juventusovu prednost (2:1), a za trenera Carla Ancelottija na današnjem treningu u kampu Valdebebas stigle su dobre vijesti.

Naime, Karim Benzema i Toni Kroos bit će spremni za ogled na Santiago Bernabeuu. Francuski napadač gotovo mjesec dana nije igrao zbog ozljede koljena dok je njemački veznjak tijekom vikenda, točnije utakmice s Valencijom, dobio snažan udarac u kuk.

Ancelotti je prvi dio treninga bazirao na radu s loptom, a nakon toga igralo se na dva gola na jednoj polovici igrališta.

U dvorani su pak odvojeno trenirali Luka Modrić, Gareth Bale i Sami Khedira.

>>Urota u Realu? 'Suigrači mu ne žele pomoći i uopće mu ne dodaju loptu!'

Komentara 1

RI
rikavac
22:28 11.05.2015.

e oces se pomoc sa Karimom to je panj kakvog nema bolje igraj sa Ramosom u napadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije