Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASUJTE U ANKETI

Do utakmice je ostalo još malo vremena, pomozite nam izabrati najbolju navijačku pjesmu!

Godišnjica dočeka Vatrenih nakon osvajanja srebrne medalje na SP-u u Rusiji
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
27.11.2022.
u 15:31

Izdvojili smo nekoliko najpoznatijih hrvatskih navijačkih pjesama, stoga dajte svoj glas ili nam predložite u komentarima koja je najbolja i zaslužuje da ju se zasvira nakon pobjede Hrvatske.

Hrvatska i Kanada od 17 sati igraju u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Kataru. I dok se polako puni stadion u Dohi, kafići, domovi i trgovi u Hrvatskoj i ostatku svijeta, jedno pitanje ostaje neodgovoreno.

Koja je najbolja navijačka pjesma? 

>> UTAKMICU PRATITE OVDJE

Kroz godine gdje god je naš sport nizao uspjehe pratili su ga glazbeni brojevi bez kojih su ovakve manifestacije postale nezamislive. Neke pjesme dođu i odu s prvenstvom, ali neke danas već gotovo tri desetljeća stare i dalje su ostale neizostavni dio svakog zagrijavanja, a i (nadamo se) svakog slavlja pobjede naših sportaša.

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića 16.07.2018., Zagreb - Docek Vatrenih na sredisnjem gradskom trgu. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji."nPhoto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
16.07.2018., Zagreb - Docek Vatrenih na sredisnjem gradskom trgu. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Izdvojili smo nekoliko najpoznatijih hrvatskih navijačkih pjesama, stoga dajte svoj glas ili nam predložite u komentarima koja je najbolja i zaslužuje da ju se zasvira nakon pobjede Hrvatske.

Također, slike i snimke vašeg navijanja možete nam slati na naše društvene mreže (Facebook, Instagram, TikTok, WhatsApp)

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Kad Dohom 'zaori' bećarac hrvatskih navijača: U obrani stari fajfer Vida

Komentara 2

PA
pancozs
16:10 27.11.2022.

Ma jel to ona ludača Kolinda vozi autobus sa vatrenima???

PA
pancozs
16:09 27.11.2022.

Sve te "himne" su najobičnija deračina i nijedna ne priliči normalnom kulturnom čovjeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije