Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PAKETU

Dinamo objavio koliko stoje ulaznice za Anderlecht i Hajduk, cijena će vas šokirati!

Dinamo Gorica
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/5
05.12.2018.
u 17:28

Dinamo je odlučio izaći u susret s krajnje popularnim cijenama za dvoboje s Anderlechtom i Hajdukom pa tako paket za obje utakmice za tribine Istok i Sjever košta simboličnih 49 kuna.

Dinamo je objavio da će paket ulaznica za Anderlecht i Hajduk koštati samo 49 kuna, a sve kako bi se u klubu zahvalili navijačima.

"Iz zahvalnosti navijačima koji su nas bodrili tijekom cijele sezone što nas je na koncu dovelo do dvostruke krune, plasmana u skupinu Europske lige te prezimljavanje u Europi nakon 49 godina, GNK Dinamo je odlučio izaći u susret s krajnje popularnim cijenama za dvoboje s Anderlechtom i Hajdukom pa tako paket za obje utakmice za tribine Istok i Sjever košta simboličnih 49 kuna.

Isto tako, GNK Dinamo je pripremio cijeli niz slavljeničkih aktivnosti i iznenađenja za svoje posjetitelje na utakmici protiv Anderlechta o čijim ćemo detaljima izaći u javnost ovih dana", poručili su iz Dinama.

Dinamo s Anderlechtom posljednju utakmicu skupine Europske lige igra u idući četvrtak (13.prosinca), a onda u nedjelju slijedi derbi s Hajdukom u HNL-u.

>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao nakon povratka iz Turske

Ključne riječi

Komentara 28

HO
Hotspot
17:32 05.12.2018.

svaka čast dinamu! vidimo se na obje tekme u maksimiru! :-)))

PR
prajdali100
17:41 05.12.2018.

Super korektno ! Hvala.

DU
Deleted user
17:57 05.12.2018.

Koji kretenski naslov!!!!!! Bravo Dinamo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije