Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Drago Hudika, Hina
Bez iznenađenja

Dinamo slavio golovima Fiolića i Lecjaksa, lokosi završili s igračem manje

Dinamo slavio golovima Fiolića i Lecjaksa, lokosi završili s igračem manje
Foto: Igor Kralj/Pixsell
19.11.2017. u 16:56

U utakmici 16. kola Prve HNL Dinamo je kao domaćin slavio protiv Lokomotive s 2-0 (1-0) i povećao svoje vodstvo na ljestvici.

Dinamo je i dalje neporažen u ogledima s Lokomotivom, sada ima 26 pobjeda i jedan remi, a današnjim trijumfom povećali su prednost na ogromnih 12 bodova ispred prvog pratitelja Osijeka. 

Dinamo je poveo u 18. minuti kada je bivši igrač Lokomotive Ivan Fiolić pogodio iz blizine nakon ubačaja Sose s lijeve strane.

Dinamo - Lokomotiva
1/11

Lokomotiva je imala dvije sjajne prilike za izjednačenje preko Chaga (36) i i Ivanušeca (48), ali je oba puta vratar lidera Livaković upisao sjajne obrane. U 77. minuti Henriquez je mogao riješiti pitanje pobjednika, ali u situaciji kada je bio sam ispred vratara puca pored vrata.

U 80. minuti je isključen igrač gostiju Denis Kolinger, a u 90. minuti je Čeh Jan Lecjaks postigao svoj prvi pogodak u Dinamovu dresu za konačnih 2-0. 

Susret u Maksimiru igrao se pred 1300 gledatelja, a sudio je Strukan iz Splita.

Dinamo vodi sa 40 bodova ispred Osijeka koji ima 28, dok je Lokomotiva ostala šesta sa 21 bodom. 

 

Komentara 19

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
23:40 19.11.2017.

I ova utakmica kao i članovi svečanih loža neka ide na čast i ponos stručnosti državnoj tajnici za sport. Isto kao što joj ide na ponos i slanje u zatvor onih koji su joj pjevali

DU
Deleted user
17:25 19.11.2017.

Ovo je vrhunac više nema potrebe gledat Real vs Atletiko.

DU
Deleted user
17:51 19.11.2017.

kako se razlikuju ko za koga igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije