Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez iznenađenja
Povratak na članak

Dinamo slavio golovima Fiolića i Lecjaksa, lokosi završili s igračem manje

Dinamo je i dalje neporažen u ogledima s Lokomotivom, sada ima 26 pobjeda i jedan remi.

Komentari 19

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
23:40 19.11.2017.

I ova utakmica kao i članovi svečanih loža neka ide na čast i ponos stručnosti državnoj tajnici za sport. Isto kao što joj ide na ponos i slanje u zatvor onih koji su joj pjevali

VL
DU
Deleted user
17:51 19.11.2017.

kako se razlikuju ko za koga igra.

VL
DU
Deleted user
17:25 19.11.2017.

Ovo je vrhunac više nema potrebe gledat Real vs Atletiko.

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
15:08 19.11.2017.

nema frke jer pobjeda modre Svetinje je več unaprijed dogovorena uz Boga i domoljublje.

VL
BR
brancro
20:19 19.11.2017.

Kako je EU Maribor?

VL
AR
arzano
17:12 19.11.2017.

Dok pišem ovaj komentar iza mojih leđa traje ova ljiga od utakmice. Sramota hrvatske države. Neka mi Tv-komentator oprosti jer nakon 10 minuta morao sam ugasiti ton, jer želudac mi nije više mogao podnijeti. Komentar pišem jer mislim da je ovo situacija, koja već dugo traje, a u rangu je one s Agrokorom. Državne institucije šute i uz njihov blagoslov opasan cirkus se nastavlja. Zanimljive su izjave pojedinih državnih dužnosnika, da će u sportu mijenjati nešto tek kada donesu strategiju o sportu ili novi potpuni zakon o sport, već mu možemo dati ime „LEX LOKOMOTIVA“ , s kojim će samo ozvaničiti nepravdu. Svjesni su oni i podjela koje stvaraju u hrvatskom društvu, ali interesi su jači od bilo čega. Svaka normalna država ne bi dopustila ovakvo ismijavanje cijelog puka zbog šačice direktno zainteresiranih. Ajme Hrvatska. Najbolje je staviti table s Država Hrvatska kod naplatnih kućica u Lučkom i Ivanjoj Rijeci, barem bi bili iskreni.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:38 20.11.2017.

ajd prestanite sa tom 'filjalom'. filijala tuče i hajduka i rijeku! filijala je igrala u europi, koja je rekla da je sve uredno. hajdukove filijale su na njegovu nesreću ispale u drugu ligu, ili propale totalno. gdje je šibenik, zadar, dubrovnik i slična ekipa, sjeća li se itko? ne kužite vi ništa. kad se ne bi smjelo igrače slati na posudbu u klubove iz iste lige, ili ih prodavati unutar domaće lige, pa recite kakva bi nam liga bila? to rade vi i to je normalno. samo nekim dolje nije, ali oni ionako ne razumiju puno. po njima je normalno da grad i županija financiraju profesionalni sport. zato i jesu tamo gdje jesu. bez košarke, rukometa, vaterpola, a uskoro i bez nogometa. kud će onda 'torcida'? dočekivati trajekte?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.