Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči polufinala

Del Bosque: Znamo kako zaustaviti Ronalda!

Vicente del Bosque
Reuters
27.06.2012.
u 16:22

– Znali smo ih zaustaviti 2010. pa se nadam da ćemo i sada. Pokušat ćemo ponoviti igru iz te utakmice i ponovno slaviti

Španjolski izbornik Vicente del Bosque uvjeren je da Španjolska može izbaciti Portugal u polufinalu Eura. Ipak, malo se pribojava Ronalda.

– On je uistinu sjajan igrač i teško ga je čuvati. Nije ni čudo da se toliko priča o njemu. Međutim, mi ga moramo zaustaviti, a znamo i kako.

Ove dvije momčadi sastale su se i prije dvije godine, na SP-u u Južnoj Africi. Tada je Španjolska bila bolja i zaustavila Portugal u šesnaestini finala.

– Tada smo ih znali zaustaviti, pa se nadam da ćemo i sada. Pokušat ćemo ponoviti igru iz te utakmice i ponovno slaviti. Važno je da nametnemo svoju igru – zaključio je španjolski izbornik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije