Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za Rusanovu

Dario Šimić kandidat za predsjednika HNS-a

\'07.11.2011.,Zagreb, - Hrvatski olimpijski odbor(HOO) i Hrvatska udruga Nogometni sindikat(HUNS) potpisali su u sjedistu HOO-a sporazum o suradnji. Sporazum su u nazocnosti predsjednika HUNS-a Daria
Goran Jakus/PIXSELL
16.12.2011.
u 20:22

Dario Šimić, rekorder po broju nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, pojavit će se kao delegat Zagrebačke županije na Skupštini HNS-a 21. prosinca

Iako se neko vrijeme nećkao Dario Šimić bit će kandidat Zagrebačke županije za predsjednika HNS-a. Nakon što se istaknuo radom kroz Nogometni sindikat za čišće odnose u našem nogometu, Dario je posljednjih dana zatražio odstupanje Vlatka Markovića, Zorislava Srebrića i Zdravka Mamića. Odlučio je krenuti u akciju!

Zastupnici Nogometnog saveza Zagrebačke županije već će na Skupštini idući četvrtak tražiti odstupanje vodstva HNS-a. Kada bi u tome uspjeli krenula bi uobičajena procedura skupljanja potpisa. Svi županijski savezi izjašnjavali bi se jesu li za Šimića ili nekog protukandidata.

Ključne riječi

Komentara 42

SA
santos008
20:41 16.12.2011.

Ne laje kuca ovoliko radi sela.Vidio sam ja davno da u njemu nema ljudstva ,taj se gura ko Simun medju ljude.

GI
gismund
21:19 16.12.2011.

izgleda kao milo dijete,ali tek sad se vidi njegov perfidni plan da zasjedne na čelo HNS-a...nije on iz dobrote išao osnivati nogometni sindikat, nego s ciljem da se dočepa čelnog mjesta hr. nogometa!

XI
xiulo
17:36 17.12.2011.

17.12.2011. u 14:09h slavko stečajko je napisao/la: Sve osim Malešđa je gubljenje vremena i uništenje nogometa ----------------------------------------- i onda je svizac zamotao čokoladu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije