Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Dario Šarić zakuhao gužvu, pa ga gađali loptom. Poludio i LeBron James!

Dario Šarić
Foto: Screenshot
1/5
02.03.2018.
u 11:56

Philadelphia je 18 sekundi prije kraja krenula u napad te je Dario lagano zakucao, što je izazvalo burnu reakciju Cavsa

Košarkaši Philadelphije 76ersa pobijedili su u gostima Cleveland Cavalierse sa 108:97. Naš Dario Šarić ponovno je bio među najboljima u sastavu Sixersa sa 16 koševa.

Na kraju utakmice došlo je do gužve koju je zakuhao upravo hrvatski igrač. Naime, do kraja utakmice ostalo je dvadesetak sekundi, a Cavsi su krenuli u napad. Gosti više nisu igrali obranu, pa su suparnici došli laganog pogotka.

Philadelphia je 18 sekundi prije kraja krenula u napad te je Dario lagano zakucao što je izazvalo burnu reakciju Cavsa. Šarićev potez toliko je razljutilo Jordana Clarksona koji ga je pogodio loptom.

Nastala je gužva u koju se uključio i LeBron James, a Joel Embiid je smirivao strasti. Potez kakav je izveo naš košarkaš Amerikanci zovu 'garbage-time dunk'.

Ali kada se pogleda zadnjih pola minuta vidi se kako su Cavsi brzo izveli akciju, a mogli su pričekati da istekne vrijeme za napad kada su utakmicu već izgubili.

- Ispričavam se svima, nisam imao lošu namjeru. Znam da se to tako ne radi, ali nije korektno ni da se mene gađa loptom. Nakon Clarksona, slično je reagirao i Rodney Hood... Još se jednom ispričavam - rekao je na kraju utakmice Dario Šarić.

Clarkson koji je u Cleveland došao nedavno u završnici prijelaznog roka suci su odmah isključili.

- To je košarka, sve je to dio igre. Sad me mogu kritizirati, ali laže svatko tko kaže da ne bi u tom trenutku učinio - izjavio je Clarkson.

Dario Šarić
1/7

Komentara 8

DU
Deleted user
12:09 02.03.2018.

Par sekundi prije igrac Cavsa zakuca na nepostavljenu obranu, a kad to ucini Saric onda je to drama. Sto nisu igrali obranu do kraja. Ili prethodno drzali loptu do isteka. Bravo Saricu.

FI
Fisherman
12:08 02.03.2018.

šariću nedaj se uvući u tu lakrdiju. igraj košarku do kraja. samo trpaj. ako Cavsi mogu 2 sekunde prije tebe na dunk, mozes i ti!! a lebronu su ovo zadnje godine.. BB King James.

AG
Agricola
12:49 02.03.2018.

Šiši, trebao si to jače zakucati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije