Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVDJE ĆEMO BITI SRETNI'

Darijo Srna nedavno kupio luksuzni stan u centru Kijeva, a pogledajte kako grad danas izgleda

Srna
Foto: Pixsell
1/9
16.03.2022.
u 11:11

"Siguran sam da ćemo ovdje voditi sretan obiteljski život", napisao je Srna

Da prije nekoliko godina nitko u Ukrajini nije mogao ni naslutiti da će ih Rusi napasti, svjedoči i primjer bivšeg hrvatskog kapetana Darija Srne koji je danas sportski direktor Šahtara.

Srna je tada na Instagramu objavio da je kupio luksuzni stan u centru Kijeva u kojem je planirao živjeti sa svojom obitelji.

"Uvijek težim najboljem i ne samo u svom poslu. Za sebe i svoju obitelj kupio sam stan u najboljoj zgradi u Ukrajini. Bio sam u mnogim glavnim gradovima svijeta, vidio mnogo različitih stanova i teško me je iznenaditi. Za sebe sam odabrao stan svjetske klase, na vrhunskoj lokaciji – u centru Kijeva, pored ureda predsjednika Ukrajine. Zgrada je još u izgradnji, ali već sam mogao kupiti točno onaj stan koji sam želio. Siguran sam da ćemo ovdje voditi sretan obiteljski život", napisao je Srna na Instagramu prije dvije godine.

Nažalost, Kijev je danas pod ruskim granatama, a ruska je vojska blizu grada. Kijev je konstantno pod ruskom artiljerijom pa su i jutros glavnim gradom Ukrajine odjekivale eksplozije. 

Gradske službe za hitne slučajeve potvrdile su da je u ruskom granatiranju oko šest sati ujutro pogođena stambena zgrada od 12 katova u četvrti Ševčenko. Oštećena je i susjedna deveterokatnica. Dvije osobe su ozlijeđene, a 35 je evakuirano iz zgrade. Sve hitne službe su na terenu. Na društvenim mrežama širi se snimka trenutka kada je raketa pogodila stambenu zgradu. 

Srna je na početku ruske invazije nakon nekoliko dramatičnih dana uspio napustiti ratom zahvaćenu Ukrajinu, no svakodnevno prati događanja i pomaže koliko može.

Inače, momčad Šahtara s kojom je i Srna u Kijevu smještena je od 2014. godine i od tada ne igra na svom 400 milijuna dolara vrijednom stadionu u Donjecku. Tada je u sukobu ukrajinske vojske i proruskih separatista granatirana Donbass Arena pa je Šahtar napustio svoj dom. Rudari su se preselili u Kijev, a utakmice su igrali u Lavovu ili Harkivu.

Nekoć velebni Šahtarov stadion, na kojem se 2012. igrano polufinale Europskog prvenstva, ozbiljno je oštećen u nekoliko raketnih napada 2014. godine, a iznutra je potpuno devastiran jer su separatisti pokrali i odnijeli sve što je vrijedilo. Stadion je sada nastradao i u ruskom napadu na Ukrajinu pa je pitanje što će na kraju biti s njim.

>> Pogledajte kako Kijev izgleda nakon ruskih granata

Srna
1/7

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 3

AN
ankobor
11:40 16.03.2022.

sve će se to obnoviti, ljudska ruka sve izgradi. Samo nek rat prestane.

PH
Petarstijena-HR
11:43 16.03.2022.

Ljudi ne kupujte nekretnine u ovakvim ratnim situacijama...

LE
Legendary
12:26 16.03.2022.

Kakvi su to proturski separatisti u Ukrajini??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije