Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Darijo Srna dovodi još 30 mladih Ukrajinaca u Hrvatsku, Hajduk im osigurao dolazak na derbi

Kaštel Lukšić: Mladi nogometaši iz Ukrajine došli su u dječji dom u Kaštelima
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/8
09.03.2022.
u 22:07

"Planiramo u Hrvatsku dovesti iz Ukrajine još 30 kadeta nogometnog kluba Šahtar,"  rekao je Srna za Hinu.

Skupina od 27 kadeta nogometnog kluba Šahtar iz Ukrajine u utorak poslije podne stiglo je u Kaštel Lukšić i smješteni su u Dječji dom, kazao je bivši igrač  tog kluba i kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna koji je posredovao u ovoj akciji dovođenja mladih nogometaša iz ratom zahvaćene Ukrajine u Hrvatsku.

"Planiramo u Hrvatsku dovesti iz Ukrajine još 30 kadeta nogometnog kluba Šahtar,"  rekao je Srna za Hinu.

On je zahvalio svima u Hrvatskoj koji pomažu u prihvatu i smještaju mladih nogometaša iz Ukrajine.

Osim 27 mladih nogometaša, u Kaštel Lukšić su iz Ukrajine stigla i četiri trenera, doznaje se u podružnici splitskog Dječjeg doma Maestral u Kaštel Lukšiću "Miljenko i Dobrila".

"Djecu smo smjestili u objekt podružnice gdje im je osigurano spavanje, boravak i hrana, a četiri njihova trenera bit će smještena u privatnim objektima," rekla je Hini Veronika Perić, predstojnica podružnice.

Ovoj skupini mladih nogometaša iz Ukrajine osiguran je dolazak na stadion Poljud na subotnji veliki derbi hrvatskog nogometa, utakmicu Hajduk - Dinamo, rekli su u Hajduku.

Ključne riječi

Komentara 1

JM
Jmjm
04:16 10.03.2022.

Srna drsgi dovedi koga zelis ali na svoj racun a ne na racun ovoga naroda jer jako puno ih zive po konjtenjerima i supama jer je potres ucinio puno toga.Zaradio si puno miliona pa ih vodi u svoje vile i hotele

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije