Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Danijel Subašić najbolji vratar francuske lige za 2017. godinu!

Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
29.12.2017.
u 13:40

Ovog je puta Zadranin uvršten u najbolju momčad francuske lige za 2017. godinu po izboru novinara L'Équipea

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije te čuvar mreže francuskog prvaka Monaca Danijel Subašić dobio je još jedno priznanje za blistavu godinu iza sebe.

Ovog je puta Zadranin uvršten u najbolju momčad francuske lige za 2017. godinu po izboru novinara L'Équipea.

Danijel Subašić
1/5

Nije to nikakvo iznenađenje s obzirom na činjenicu da se klub iz kneževine prošle sezone, unatoč novcu i moći bogatog Paris Saint Germainea, okitio titulom najbolje momčadi Francuske. Uz to je klub iz Monte Carla igrao i polufinale Lige prvaka, a u oba dva podviga jedna od najvažnijih karika na terenu bio je upravo 33-godišnji Hrvat.

Bivšem igraču Hajduka društvo u najboljih 11 za godinu na izmaku prave čak sedmorica suigrača iz Monaca: Subašić (Hrvatska, Monaco) - Sidibe (Francuska, Monaco), Glik (Poljska, Monaco), Marquinhos (Brazil, PSG), Mendy (Francuska, Monaco) - Fabinho (Brazil, Monaco), Rabiot (Francuska, PSG) - Neymar (Brazil, PSG), Mbappé (Francuska, Monaco/PSG), Cavani (Urugvaj, PSG), Lemar (Francuska/Monaco).

Zanimljivo je napomenuti, kako po izboru čitatelja istog uglednog časopisa, Subašić nije prošao baš najbolje. Jedinica Monaca tu se nalazi tek na trećem mjestu s 12 % osvojenih glasova.

Danijel Subašić
1/24

Komentara 4

Avatar pittbull
pittbull
13:56 29.12.2017.

Svi briljiraju nadamo se da ce svi biti svoji u Rusiji. Bravo!

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
16:13 29.12.2017.

Hrvati doktori za nogomet !

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:06 29.12.2017.

Bravo 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije