Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London

Topnici našli zamjenu za Wengera. Evo tko će na ljeto preuzeti Arsenal

Ancelotti i Zidane
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
1/5
28.12.2017.
u 14:59

Navodno su Londončani sve dogovorili s talijanskim trenerom Carlom Ancelottijem, a tu bi vijest trebali objaviti u siječnju

Arsène Wenger na Arsenalovoj klupi sjedi već 21 godinu. Francuski stručnjak je u dva desetljeća postao najuspješniji menadžer topnika i jedini je strani trener koji je osvojio duplu krunu (1998. i 2002.).

Nakon slabih rezultata posljednjih sezona navijači su sve više nezadovoljni te žele da Wenger, kojem sljedećeg ljeta ističe ugovor, napusti klub. Želja bi im uskoro mogla ispuniti.

Ancelotti i Zidane
1/5

Navodno su Londončani sve dogovorili s talijanskim trenerom Carlom Ancelottijem, a tu bi vijest trebali objaviti u siječnju.

Talijan je već jednom radio na Otoku, kada je naslov engleskog prvaka osvojio s Chelseajem. Ancelotti je još trenirao Parmu, Juventus, Milan, PSG, madridski Real i Bayern.

Ancelotti i Zidane
1/24

Komentara 4

AR
Artukovic
15:40 28.12.2017.

Hahaha....koja ste vi smijesna novina postali.....jucer u Real,danas u Arsenal...a sutra bi mogao i u Rijeku...ko Dudu.

GE
genex
15:32 28.12.2017.

daj se više odlučite.jučer ste pisali da je carlov povratak u real gotova stvar.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
17:25 28.12.2017.

Pa i vrijeme je!!! Šta je taj Wenger napravio??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije