Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV ŠPANJOLAC

Dani Olmo ovim je izjavama podigao prašinu u hrvatskom susjedstvu

Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
22.12.2019.
u 14:51

- Uvijek sam se divio sjajnim momčadima kao što su Juventus i Milan. No, volim Inter, Romu i Napoli. Sve te momčadi igraju dobar nogomet - rekao je Olmo, a Talijani se nadaju da će ga gledati u Serie A.

Španjolski reprezentativac Dani Olmo igra sjajno u dresu Dinama i gotovo je nemoguće da ćemo ga na Maksimiru gledati i iduće sezone.

Olmo je zanimljiv brojnim europskim velikanima, no nekako se najčešće spominjao povratak u Španjolsku (u Dinamo je stigao iz mladih kategorija Barcelone).

No, velik interes u talijanskim sportskim medijima izazvao je intervju koji je dao za Calciomercato. Naime, Talijani se nadaju da će Olma gledati u Serie A.

- Uvijek sam se divio sjajnim momčadima kao što su Juventus i Milan. No, volim Inter, Romu i Napoli. Sve te momčadi igraju dobar nogomet - rekao je Olmo.

Zatim je nastavio.

- Jako pratim Serie A. U Hrvatskoj mogu gledati utakmice talijanske lige. Prvenstvo je vrlo atraktivno.

Hoćemo li ga onda gledati "na čizmi"?

- Vidjet ćemo. Talijanska liga je među najboljima na svijetu. Volio bih igrati u klubu koji će mi pružiti priliku - rekao je Olmo i dodao da ne razmišlja još ne razmišlja o transferu, ali da čuje puno glasina.

Na kraju je otkrio i što radi u slobodno vrijeme.

- Vrlo sam miran, nemam posebnih hobija. Volim se družiti s obitelji i prijateljima. Putujem svijetom ili šetam centrom Zagreba. Mi igrači nemamo puno slobodnog vremena i njega uglavnom koristimo za oporavak.

>> Pogledajte i što je Olmo rekao nakon ispadanja Dinama iz Europe

Ključne riječi

Komentara 3

JG
jozagulikoza.guli
15:06 22.12.2019.

Glup naslov. Opet

DU
Deleted user
17:39 22.12.2019.

Pomislih dečko prelazi u Široki ili Zrinjski kad ono "vjerovatno" Italija. Pih ...

MA
MAX127
15:16 22.12.2019.

Autor.. VL..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije