Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERNET EKSPLODIRAO

Danas se izruguju Luki Modriću, a zaboravili na jednu važnu stvar...

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
01.03.2019.
u 09:02

"Kako da kažem djeci da je ovaj tip proglašen najboljim igračem svijeta, a Messi je završio na petom mjestu", jedan je od komentara nakon utakmice Reala i Barcelone

Barcelona je u srijedu na Santiago Bernabeuu pobijedila Real s 3:0 i plasirala se u finale Kupa kralja. Lionel Messi ovaj se put nije upisao u strijelce, ali je ponovno Realovoj obrani zadavao mnogo glavobolje. 

Igrači domaće momčadi tražili su način kako zaustaviti argentinsku zvijezdu, a fotografija na kojoj Luka Modrić za dres vuče Messija postala je hit na društvenim mrežama... Dio fanova na internetu čak se i izrugivao s hrvatskim kapetanom.

"Kako da kažem djeci da je ovaj tip proglašen najboljim igračem svijeta, a Messi je završio na petom mjestu", jedan je od komentara.

No, navijači su zaboravili na jedan detalj. Naime, popularni sportski portal Bleacher Report podsjetio je na fotografiju iz 2013. godine na kojoj je obrnuta situacija – Lionel Messi očajnički pokušava zaustaviti Modrića i vuče ga za dres.

Zanimljivo, Messi je tada bio najbolji igrač svijeta i čupanjem za dres pokušao je zaustaviti vatrenog. Danas je Modrić službeno najbolji na svijetu, a situacija je obrnuta – Hrvat čupanjem za dres želi zaustaviti Argentinca.

>> Pogledajte kako je izgledala karijera Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 9

TO
Tomi0713
09:49 01.03.2019.

Ma tko je napisao ovaj clanak ,ja sam gledao utakmicu Messi je bio najlosiji igrac na travnjaku i to uvjerljivo najlosiji

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:53 01.03.2019.

Niko da pomene nadolazeću zvezdu Ser Gej Milinković Savića, platiš jednog dobiš 4 igrača

DU
Deleted user
09:09 01.03.2019.

Ljigavci bolesni pa ste vi pronašli i objavili baš taj komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije