Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA SE SASTAV

Dalić radi jednu izmjenu u sastavu: Ovo je 11 s kojim napadamo Francuze

Hrvatska trening
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
14.07.2018.
u 12:53

Trening u petak propustilo je čak pet igrača - Ivan Perišić, Ivan Strinić, Šime Vrsaljko, Dejan Lovren i Danijel Subašić.

Sutra je finale SP-a, igrači znaju što je to. Jedna stvar me veseli što će naši igrači reći ako nisu spremni. Znaju koliki je ulog, ali ako neće moći dati sve od sebe, oni će to nama na sastanku reći - rekao je danas na presici izbornik Hrvatske Zlatko Dalić.

Trening u petak propustilo je čak pet igrača - Ivan Perišić, Ivan Strinić, Šime Vrsaljko, Dejan Lovren i Danijel Subašić.

Najozbiljnija je situacija s Perišićem, no on će biti spreman za finale, dok ostala četvorica nisu trenirala iz predostrožnosti.

Hrvatska trening
1/12

No, na Francuze Dalić će ipak s jednom promjenom u sastavu u odnosu na utakmicu s Engleskom.

Mijenjat će na lijevoj strani obrane gdje će Ivana Strinića zamijeniti Josip Pivarić.

Ukoliko neće biti nekih većih problema za igrače, na teren bi trebalo istrčati sljedećih 11: Subašić, Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivarić, Brozović, Rakitić, Rebić, Modrić, Perišić, Mandžukić.

>> Pogledajte tko je policajac koji je darovao Daliću kapu

Komentara 63

DI
Diesel
13:19 14.07.2018.

Decki slusaj vamo! Sto se vise priblizavamo utakmici Francuzi ce biti nervozniji i nervozniji. Veci je pritisak na nji nego na nas. "Francuska" to je samo ime, a tamo je samo 11 uplasenih mladih djecaka. Sto ih budemo tijekom utakmice vise stiskali, vise ce padati, bas kao i Englezi. Decki, ovo je utakmica zivaca i strpljenja, idemo do pobjede, iskusniji smo i bolji smo!

Avatar Apsalar
Apsalar
13:09 14.07.2018.

Ja očekujem da ih Manžukić manže za večeru.

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
13:04 14.07.2018.

Pivarić na Mbappea je bolje rješenje od Strinića, brži je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije