Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAT ĆE ZA NAS

Slavni trener se poklonio Hrvatima: O njegovoj izjavi će se puno pričati

Hrvatska - Engleska
Foto: Reuters
1/6
14.07.2018.
u 08:00

- Njega se može usporediti s Ronaldom kada je fizička izdržljivost u pitanju jer je snažan i brz. Očekujem još više golova od njega

U Italiji ovih dana ipak glavna tema nije Svjetsko prvenstvo, već dolazak Cristiana Ronalda u Juventus.

Transfer Portugalca u staru damu prokomentirao je i trener Intera Luciano Spalletti, koji baš i ne brine što se veliki rival pojačao.

- Ronaldo u Juventusu? Pa što, mi imamo Perišića! Njega se može usporediti s Ronaldom kada je fizička izdržljivost u pitanju jer je snažan i brz. Očekujem još više golova od njega jer je dokazao koliko sjajno drži lijevu stranu s koje ulazi u kazneni prostor, što je najbolje činio protiv Engleske kada je zabio i asistirao - otkrio je Spalletti koji ne dvoji za koja će u finalu navijati.

- Nemam nikakvih dvojbi, u finalu ću bodriti Hrvate! Jako sam sretan zbog Perišića i Brozovića, radi se odličnim nogometašima koji su cijelom svijetu pokazali kvalitetu u polufinalu protiv Engleske. Tada su bili na razini Modrića! Obojica su jako napredovali i odigrali strašno SP. Veselimo se njihovom povratku, pogotovo nakon ovakvih nastupa.

>> Pogledajte Večernji Pressing by Igor Štimac s Mandžukićem, Lovrenom i Subašićem

Komentara 36

DU
Deleted user
08:26 14.07.2018.

Svojim smo igrama pridobili svih na svoju stranu još samo uredništvo V.L.

IV
ivica.vranjic
08:45 14.07.2018.

Znam da im je teško...a nama neopisivo! Živjela Hrvatska!

PR
prajdali100
08:34 14.07.2018.

Snimku utakmice sa Englezima sam pogledao 5- 6 puta !!! Ljudi ono što je obavio Brozović je nešto neviđeno.Pozorno sam analizirao i igru Strinića.Ajooooooj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije