Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKAO ŠTO MISLI

Crnogorski stručnjak oštro: Horvata i Čupića ne bih vodio, zajedno imaju 70 godina

Utakmica četvrtfinala doigravanja rukometne SEHA lige, PPD Zagreb - Tatran Prešov
Marko Prpic/PIXSELL
27.01.2021.
u 16:03

Šebetić od Zagreba do danas nije napredovao ništa, nema suradnje s krilima, pivote uopće ne vidi. Martinović vidi sada gol, šutira i iz situacija iz kojih treba i ne treba.

Hrvatska rukometna reprezentacija je ostala bez izbornika. Lino Červar je dao ostavku nakon loše utakmice protiv Argentine. Sada je na Hrvatskom rukometnom savezu da mu nađu zamjenu, a među hrvatskim kandidatima (Goluži, Obrvanu, Horvatu...) spominje se i jedno strano ime. Naime, Veselin Vujović je prema mišljenju javnosti jedan od boljih kandidata za klupu Hrvatske. 

POGLEDAJTE VIDEO:

On je i sam medijima odgovorio na to i potvrdio da ne bi imao ništa protiv da ga Gobac ili netko od čelnika hrvatskog rukometa nazove i da bi to objeručke prihvatio iako je trenutno trener RK Borca. 

- Ne vidim razlog zašto to ne bih prihvatio pa vodio sam i Sloveniju i Crnu Goru - rekao je Vujović. 

Bez obzira tko bude novi izbornik neće mu biti lako. Za 40-ak dana kreću kvalifikacije i ondje nas ne čekaju lagani protivnici. Svjestan je toga i Vujović.

- Bit će to teška misija. Dao Bog da me demantiraju, ali bit će jako teško. Ni obrana nije bila tako dobra, u napadu se nije znalo isto ništa. Šebetić od Zagreba do danas nije napredovao ništa, nema suradnje s krilima, pivote uopće ne vidi. Martinović vidi sada gol, šutira i iz situacija iz kojih treba i ne treba. Nitko ne zna je li Cindrić uvrijeđen ili povrijeđen. Duvnjaku treba podići spomenik. Previše igre kroz sredinu od Karačića ili Cindrića dva na dva koju su učili od španjolskih trenera - oštro je rekao Vujo za SK, ali je siguran i što bi promijenio u ovoj momčadi.

- U svakom slučaju imao bih Stipu Mandalinića, vratio se u Makedoniju, igra odlično, sjajan je šuter, a bez šutera ne ide. Nedostaje Luka Stepančić, to je evidentno. Puno bi se više trčalo. Ne sumnjam da oni nisu to napravili. Tako pričati je teško, jer se ne zna pravo stanje. Sigurno ne bih vodio Čupića i Horvata jer zajedno imaju 70 godina, a pazite obožavam ih. Kao ni toliki broj pivota. No, to ne znači da bi bio bolji rezultat - zaključio je.

 

Ključne riječi

Komentara 9

ME
medvedgrad
19:40 27.01.2021.

Stručnjak, ne bitan si...

DU
Deleted user
19:13 27.01.2021.

Puno istine...naročito nažalost ovo za Šebetića. Govori iskreno jer zna da neće proći. Ne da se sedlati.

AL
Alistar
17:51 27.01.2021.

Srecom pa se tebe nista ne pita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije