Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokosi su sad drugi

Ćiro: Uvjeren sam da ćemo u toj mukotrpnoj igri ostati u ligi

Miroslav Blažević, Ćiro (1)
Igor Kralj/Pixsell
15.03.2013.
u 20:11

– Mislio sam da smo već izliječili svoje dječje bolesti, a onda nam se ponovi da primimo dva gola kakva ne smijemo primiti.

Zagreb je danas u Kranjčevićevoj poražen od Lokomotive (2:4), ali njihov trener Miroslav Blažević i dalje vjeruje da će klub ostati u ligi.

– Taman kad smo mislili da smo se konsolidirali i kad smo se vratili, ozlijedio se Nadarević. To je ključni trenutak jer on nam nije važan samo kao igrač nego i kao vođa. Ovako se naši vezni igrači nemaju naviku vraćati, primjerice Šovšić i Štrok, a Nadarević ih na to tjera. A čim bismo mi uzeli loptu, Lokomotiva se vraća sa 7-8 igrača i nismo im mogli ništa. Iako će nam biti teško, i dalje sam uvjeren da ćemo u toj mukotrpnoj igri ostati u ligi – rekao je Ćiro.

Lokomotiva je ovom pobjedom prestigla Hajduk, iako ima utakmicu više, i došla na drugo mjesto.

– Mislio sam da smo već izliječili svoje dječje bolesti, a onda nam se ponovi da primimo dva gola kakva ne smijemo primiti i, naravno, da time nisam zadovoljan, iako je naša kvaliteta bila daleko veća i uspjeli smo ponovno doći u prednost. Ipak, moramo znati da nam se neće to uvijek vratiti.

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:01 15.03.2013.

Iako će nam biti teško, i dalje sam uvjeren da ćemo u toj mukotrpnoj igri ostati u ligi – rekao je Ćiro. >>>> E moj Ciro ,ovaj put se mora dogoditi cudo ,da postane tocno to sto ti tvrdis...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije