Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROLAND GARROS

Čilić spreman za izazove pariškog proljeća, Dodiga zaustavila leđa

marin čilić portal
Daniel Kasap/Pixsell
26.05.2014.
u 17:18

– Na žalost, problemi s leđima me ne napuštaju. Zbog toga od Rima praktički nisam ni trenirao – objasnio je Dodig.

Bez većih je teškoća Marin Čilić prošao prvo kolo na Roland Garrosu. Sa 6:0, 6:3, 7:6 (6) pobijedio je Španjolca Pabla Andujara, 78. tenisača svijeta, dopustivši suparniku da mu samo jednom oduzme servis. Čilić je posao obavio na vrijeme jer je malo nakon toga ponovno počela padati kiša pa su mečevi prekinuti. Između ostalih i onaj koji Marinu daje sljedećeg suparnika – između Nijemca Kamkea i Slovaka Mečira.

Ivan nije trenirao od Rima

Leđa Ivana Dodiga nisu izdržala, predao je Španjolcu Marcelu Granollersu već nakon četiri odigrana gema (2:2).

– Na žalost, problemi s leđima me ne napuštaju. Zbog toga od Rima praktički nisam ni trenirao – objasnio je Dodig.

U prvom kolu nastup je završio i Ante Pavić kojeg sa 6:1, 6:1, 6:3 pobijedio 29. nositelj Gilles Simon.

>> Nakon finala Düsseldorfa, Karlović napredovao za čak 12 mjesta

Komentara 1

CI
citispeak
17:47 26.05.2014.

Ugodno me je iznenadio rezultat, ne toliko pobjeda, koja je bila za očekivati. No u trećem kolu ga čeka Đoković i tu se bojim da je kraj. Nekako imam osjećaj da vrhunske rezultate u tenisu postižu samo zreli, kompletni ljudi. Marin, kao da je ostao dijete, kao da je predobar, kao da nikad nije sazrio. On tehnički nije ništa lošiji od prvih 8 tenisača ali nešto s glavom ne štima. Imam osjećaj da će se stalno vrtiti među 10-15 mjesta na rang-listi ali da ga nikad nećemo vidjeti na onom zadnjem turniru u godinu, najboljih osam. Volio bhi da me demantira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije