Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKŠA KALEB

Četvrto mjesto je neuspjeh, ali nisam za smjenu

Nikša Kaleb
Nino Strmotić/Pixsell
29.01.2014.
u 22:30

- Igrom smo pokazali da smo mogli i trebali biti barem stepenicu više - rekao je Nikša Kaleb.

Nikša Kaleb, nekadašnje lijevo krilo hrvatske reprezentacije iz vremena kada smo osvajali zlatne medalje (2003. i 2004). smatra da je četvrto mjesto na EP-u u Danskoj neuspjeh.

- Igrom smo pokazali da smo mogli i trebali biti barem stepenicu više - rekao je Nikša.

O izborniku

- Golužine medalje zaslužuju respekt, ali nakon tri bronce, očekivao sam da će napraviti barem korak naprijed s obzirom na to da se reprezentacija nije gotovo nimalo igrački promijenila. A mi nismo nakon tri bronce napravili korak naprijed, nego korak natrag - istaknuo je Nikša, dodavši:

- Nisam za smjenu Goluže. Zbog osvojene tri bronce još uvijek ima kredita. Jedan neuspjeh ne znači da ga se treba mijenjati. Zar bi zbog jednog lošeg odigranog turnira trebalo maknuti primjerice Ivana Čupića? Nije Goluža kriv što smo promašili sedmerac i dva zicera na početku drugog poluvremena protiv Danaca. Pa nije on mogao ući u igru i to zabiti. Vidim da je priznao neke svoje pogreške i, ako se one ne ponove u Kataru, bit će dobro. Ako se ponove, e onda Savez mora razmisli što dalje - rekao je Kaleb.

>> Balić je imao s kim igrati, Duvnjak baš i ne

Komentara 1

KE
kentie
09:47 05.02.2014.

pa neš ti protiv svoga, bez obzira koliko ovaj potonji loše radil i fulal...no konačnu i završnu riječ o nastupu i rezultatima muške repke na Euru bu imala upravna tijela Saveza...bez obzira da li svi mi pokazivali palac gore ili dole za Golužu...samo nekak mi je čudna grobna tišina iz Saveza...ni jedne jedine riječi ili komentara Gopca o uspjehu ili neuspjehu repke u medijima...hmmmm...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije