Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manu ispustio pobjedu

Brozović igrao unatoč kazni, Real korak do titule uz Modrićevo dodavanje za gol

Marcelo Brozović
Foto: IPA/PIXSELL
14.07.2020.
u 00:12

Inter je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto ljestvice sa 68 bodova koliko ima i Lazio na trećoj poziciji. Atalanta je četvrta sa 67 bodova. U vodstvu je Juventus sa 76 bodova.

U posljednjem susretu 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Torino sa 3-1 skočivši na drugo mjesto ljestvice.

"Nerazzurri" su stigli do pobjede okrenuvši rezultat u nastavku nakon što su gosti vodili 1-0 na poluvremenu.

Torino je poveo u 17. minuti golom Andrea Belottija koji je iskoristio veliku pogrešku Samira Handanoviča. Slovenskom vrataru je nakon ubačaja iz kornera ispala lopta iz ruke, što je sjajno iskoristio Belotti postigavši svoj 15. pogodak ove sezone.

Gosti su držali prednost do kraja poluvremena, no u prvih 15 minuta nastavaka sve su upropastili. Izjednačio je Ashley Young u 48. minuti, a tri minute kasnije Diego Godin je zabio za 2-1. Inter je pobjedu praktički osigurao u 61. minuti nakon što je Lautaro Martinez zabio i treći gol za milanski sastav.

U akciji kod prvog Interovog gola sudjelovao je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović koji je uputio dugačku loptu u kazneni prostor, Martinez je glavom spustio do Younga koji je sjajnim udarcem svladao Salvatorea Sirigua.

Brozović je na terenu proveo cijeli susret, a u 60. minuti je zaradio žuti karton.

Prema pisanju talijanskih medija Inter je u ponedjeljak kaznio Brozovića sa 100.000 eura nakon što je u noći s petka na subotu uhvaćen u vožnji pod utjecajem alkohola nakon što je prošao kroz crveno svjetlo.

Inter je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto ljestvice sa 68 bodova koliko ima i Lazio na trećoj poziciji. Atalanta je četvrta sa 67 bodova. U vodstvu je Juventus sa 76 bodova.

U posljednjem susretu 36. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na gostovanju pobijedio Granadu sa 2-1 i dva kola prije kraja prvenstva ima četiri boda više od Barcelone. "Kraljevski klub" će za tri dana u Madridu imati priliku pobjedom protiv Villarreala osigurati 34. naslov španjolskog prvaka.

Real je protiv Granade odigrao odlično prvo i vrlo slabo drugo poluvrijeme, no i to je bilo dovoljno za tri boda. Gosti su poveli u 10. minuti golom Ferlanda Mendyja nakon akcije u kojoj je sudjelovao i Luka Modrić. Samo šest minuta kasnije već je bilo 2-0. Modrić je uposlio Karima Benzemu koji je s krila ušao u kazneni prostor i sjajno pogodio. Francuski napadač je imao priliku i u 42. minuti, ali je Rui Silva fantastično obranio.

Bilo je to praktički sve od Reala. Granada je u 50. minuti smanjila preko Darwina Machisa i potom do kraja susreta pokušavala izjednačiti. 

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 83 boda, Barcelona na drugom mjestu ima 79, a zatim slijede Atletico Madrid i Sevilla sa po 66 bodova.

Istovremeno se igrala i Premier liga.

Nogometaši Manchester Uniteda propustili su priliku probiti se na treće mjesto engleskog prvenstva nakon što su u posljednjem susretu 35. kola na Old Traffordu odigrali 2-2 protiv Southamptona.

"Crveni vragovi" bi pobjedom preskočili Leicester City i Chelsea, probivši se na treću poziciju, no Southampton je izvukao bod golom u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Gosti su poveli u 12. minuti golom Stuarta Armstronga, no United se brzo vratio s dva gola. Izjednačio je Marcus Rashford u 20. minuti, a tri minute kasnije Anthony Martial je okrenuo rezultat u korist domaćina.

U nastavku susreta United je mogao trećim golom prelomiti utakmicu, no umjesto toga u posljednjim trenucima Michael Obafemi je zabio za 2-2.

ManU je ostao na petom mjestu sa 59 bodova koliko ima i Leicester City stepenicu više. Chelsea ima 60, a na prve dvije pozicije su Liverpool sa 93 i Manchester City sa 72 boda.

Southampton drži sigurno 12. mjesto sa 45 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije