Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slabosti Talijana

Brozović: Stoperi su im spori, Kovačić: Naša veza bit će prevaga

Marcelo Brozović
Igor Kralj/PIXSELL
15.11.2014.
u 21:17

- Bit će to teška utakmica, ali naša velika šansa su njihovi spori stoperi, rekao je veznjak Dinama Brozović

Hrvatska nogometna reprezentacija večeranje odradila trening na San Siru gdje će sutra igrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Italije. Bit će do dvoboj dviju momčadi s tri pobjede iz tri utakmice, a naš izbornik zbog domaćinstva je ulogu favorita prebacio Talijanima.

Ipak, naši znaju njihove slabosti, a otkrili su ih Marcelo Brozović i Mateo Kovačić.

- Bit će to teška utakmica, ali naša velika šansa su njihovi spori stoperi, rekao je veznjak Dinama Brozović.

Mateo Kovačić igra u Italiji u Inetru i upravo njega se talijanski mediji najviše pribojavaju. On, pak, tvrdi da imamo dobre šanse.

- Italija je velika momčad, ali mislim da smo kvalitetniji u veznom redu. Potkovaniji smo i bolji u sredini i to će biti prevaga koja će odlučiti utakmicu, rekao je Kovačić.

>>Talijani polupali lončiće: Vrsaljko debitant, Olić ima 33 nastupa, a Lovren samo 10!?

>>Pogledajte kako su vatreni odradili trening na potopljenom San Siru

Komentara 21

DU
Deleted user
22:22 15.11.2014.

Evo već po Brozoviću i Dinamu.....ne ide bez toga.....katastrofa. Brozović će u jedan od top klubova svijeta i kaj ćemo sad. Volim te Hrvatska.

L0
luena 01
22:25 15.11.2014.

Ne bojim se za nase za njih nema ne ide... Samo nek ne kalkuliraju i ne podcjenjuju protivnika onda ce sve doc na svoje... Jedino ako misle lako ce mo nema Pirla prvog i Pirla malog onda bi se moglolo osvetit... I jucer su neki bili uvjereni sad gledaju u prazno ,a sto je njagore od danas su bez izbornika...

SP
splitskodite1976
09:50 16.11.2014.

Tako je Kova,znas znanje vidi se,rakitic ,Modrić ,i kova moraju igrat zajedno,kad budu uigrani,rugat ćemo se svima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije