Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDVA ČEKA

Bradarić uzbuđen prije Engleza: 'Kao mali živio sam za takve oglede'

UEFA Under 21 Championship - Quarter Final - Spain v Croatia
BORUT ZIVULOVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
09.06.2021.
u 18:35

- Što se mene tiče, radim i vidjet ćemo što će biti. Konkurencija na mojoj poziciji je jaka, ali svi se nadamo da ćemo dobiti šansu.

Mladi Domagoj Bradarić (21) jedan je od šestorice bivših ili sadašnjih hajdukovaca u A vrsti, uz Perišića, Kalinića, Vlašića, Pašalića i Juranovića.

- Treninzi su dosta dobri, svi idu maksimalno, a momčad je kvalitetna. Radimo na taktici. Što se mene tiče, radim i vidjet ćemo što će biti. Konkurencija na mojoj poziciji je jaka, ali svi se nadamo da ćemo dobiti šansu. Nadam se prilici i radim za nju. Odluka je na izborniku – kazao je Bradarić.

Može li Hrvatska protiv Engleske iznenaditi kao što je Lille iznenadio PSG u francuskom prvenstvu?

- Naravno, svi igrači koji su nešto osvojili dolaze s mentalitetom pobjednika i motivirani. Ovakva natjecanja su nešto drugačije i prognoze su nemoguće. Ono što mi možemo jest dati sve od sebe i igrati kao momčad. Za mene je prva utakmica uvijek važna, ali nije presudna. Može se skupinu proći kao prvi, drugi, pa i treći, i svega može biti. Prva utakmica je važna zbog starta. Budemo li dobri, sve je moguće.

Kako doživljava suigrača Modrića?

- Svaka mu čast što je na takvoj razini i što je tako spreman. Meni je čast biti s njim u momčadi i nadam se da će još ostati.

Kako će se Hrvatska postaviti protiv Engleske?

- Ne mogu o tome. Imamo cilj i pokušat ćemo ga ostvariti. Radimo na obrani, napadu i otvaranjima, gledamo što nam najbolje odgovara i kako to iskoristiti na utakmici. Moja je prednost što sam ovako mlad skupio već velik broj jakih utakmica. Kao mali sam živio za takve oglede, a i danas je tako - zaključio je Bradarić.

Komentara 1

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
19:18 09.06.2021.

Pa tko nije kao mali sanjao isto? Modrić, Boban, Šuker, Olić, Jarni,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije