Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač Mercedesa

Bottas najbrži u kvalifikacijama za VN Austrije

Valtteri Bottas
Foto: Reuters/Pixsell
30.06.2018.
u 18:47

Drugo vrijeme kvalifikacija ostvario je njegov momčadski kolega i vodeći u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Britanac Lewis Hamilton.

Vozač Mercedesa Finac Valtteri Bottas bio je u subotu najbrži u kvalifikacijama za utrku formule 1, koja je se u nedjelju na stazi Spielberg vozi za VN Austrije.

Drugo vrijeme kvalifikacija ostvario je njegov momčadski kolega i vodeći u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Britanac Lewis Hamilton.

Iz drugog reda startat će vozači Ferrarija. Nijemac Sebastian Vettel, koji za Hamiltonom zaostaje 14 bodova, bio je treći u kvalifikacijama, a Finac Kimi Räikkönen četvrti.

Ključne riječi

Komentara 2

ZC
zcvitko9
21:58 30.06.2018.

neće startat 3. seljoberi, jer je kažnjen za 3 mjesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije