Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA

Bogdanović: Perasović nam je u poluvremenu očitao bukvicu. Vidjeli ste što je uslijedilo

Hrvatska Makedonija
Igor Kralj/PIXSELL
08.09.2015.
u 23:03

- Ozljeda je iza mene, bila je iza čim sam pao - rekao je Bogdanović

Hrvatska reprezentacija upisala je drugu pobjedu na Eurobasketu nakon što je sa 73:55 svladala Makedoniju.  Jedan od junaka bio je Bojan Bogdanović koji je zaigrao nakon pada protiv Slovenije i na kraju ubacio 13 koševa.

- Ozljeda je iza mene, bila je iza čim sam pao - rekao je Bogdanović za HTV. Nakon toga je prokomentirao utakmicu.

-  U prvom poluvremenu smo im dopustili dosta otvorenih šuteva. Na poluvremenu smo dobili bukvicu trenera Perasovića i vidjeli ste što je bilo u nastavku.

Perasović: Za pobjedu moramo orati

Izbornik Velimir Perasović je zadovoljan obranom.

- Puno igrača je odradilo posao kako treba. Treba raditi, spustiti se u rov i orati za pobjedu - rekao je Perasović i dodao da ne razmišljaju o osmini finala.

Rok Stipčević najviše je igrao, na parketu je proveo 33 minute.

- Znali smo da ćemo prelomiti utakmicu ako budemo čvrsti u obrani. To se dogodilo u trećoj četvrtini - rekao je Stipčević.

Stipčević je pohvalio i Bojana Bogdanovića koji je pokazao koliko želi igrati za Hrvatsku.

- Bojan je zaigrao na vlastitu odgovornost - rekao je Stipčević.

Sada slijedi Nizozemska.

- Nema opuštanja. Bitno je samo da dalje se nastavimo boriti. Protiv nikoga nije lako. Pozivam publiku da nas nastavi bodriti. S ovakvom igrom se ne moramo bojati nikoga - Stipčević.

Žorić: Ne možemo u petoj minuti voditi 15 razlike

Luka Žorić je dodao:

- Bilo je loših stvari koje smo radili, ali je na kraju isplivala naša kvaliteta. Ne može se očekivati da ćemo od pete minute voditi 15 razlike. Zvuči kao floskula, ali svi igraju košarku.

Je li Hrvatska vratila samopouzdanje nakon poraza od Grčke?

- Nismo ni izgubili samopouzdanje. Protiv Grka smo igrali bez Bogdanovića i Tomasa i volio bih da se s njima opet sretnemo.

>> Hrvatska loše krenula pa u nastavku samljela Makedoniju!

Komentara 14

Avatar samo Istina
samo Istina
23:16 08.09.2015.

Bravo momci, bravo Peras i Aramis (ka da su grci:)). Samo tako pozitivno i ustrajno. Ante ovo je bilo dobro večeras, samo guraj, guraj do koša.. Ajmoooooo

NI
nindjago
23:56 08.09.2015.

igrač utakmice definitivni mali šarić,a peras hitno mora popričat sa tomićem da se nemože ponašati onako kako se ponijeo pema šariću.tako se ne radi ni u klubu a kamoli u repki.

SO
sohnahoakasaa
00:00 09.09.2015.

Veselimo se svakoj vašoj pobjedi i neka vam samo Bog da zdravlja i sve će izaći na dobro. Dobro da ste shvatili 'bukvicu' izbornika i nadam se da bu tak ostalo. Vidmo kak je čitanje bukvice prošlo kod Vatrenih. Onii imaju više 'utakmica u nogama' pa su došli glave svog izbornika. Ljigavo i nisko. U vašoj branši se to Mirku Novoselu nije moglo dogoditi. S vama smo i sretno dragi naši dečki. Uživam gledati kako sa srcem igrate za svoj Nacionalni dres.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije