Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Bjelica nije skrivao zadovoljstvo: Ne bojim se toga, kvalitetni smo

Nenad Bjelica
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
13.12.2018.
u 23:49

- Hajrović je za nas jako važan igrač, baš kao Kadzior ili Šitum, imamo dosta opcija za tu sljedeću europsku utakmicu.

Dinamo je remijem 0:0 protiv Anderlechta na Maksimiru zaključio sjajnu euro jesen. Trener plavih Nenad Bjelica može biti zadovoljan jer kao prvi su izborili šesnaestinu finala Europske lige.

- Zadovoljan sam sa svih šest utakmica u grupnoj fazi Europske lige, bili smo odgovorni i kvalitetni. Današnji nam dvoboj nije puno značio, osim u toj borbi za bolji koeficijent. Igralo se po velikoj zimi, a u takvom okruženju i nije lako igračima dati svoj maksimum. Nedostajalo nam je malo koncentracije, ali i jačeg intenziteta. Pokušavali smo biti efektni i atraktivni, to nam nije uspjevalo, ali smo bili bolja momčad, stvorili više prigoda - rekao je Bjelica pa nastavio:

- Moram biti zadovoljan, igrali smo odgovorno, a momčad je dobro odradila ovih 90 minuta. Nismo uspjeli dobiti zbog nekih detalja, ali sam ukupno jako sretan našim predstavama u grupnoj fazi Europske lige.

Nenad Bjelica
1/13

Za prvu utakmicu šesnaestine finala Dinamo je ostao bez Izeta Hajrovića koji je dobio nepotreban žuti karton.

- Ah, Bože moj, njega neće biti i igrat će netko drugi. Hajrović je za nas jako važan igrač, baš kao Kadzior ili Šitum, imamo dosta opcija za tu sljedeću europsku utakmicu.

Bjelica nije želio komentirati potencijalne suparnike u ždrijebu, već je istaknuo da se okreće derbiju s Hajdukom u nedjelju gdje očekuje tri boda.

Dobio je trener Dinama i pitanje boji li se zimske rasprodaje u Maksimiru.

- Ne, ne bojim se toga. Mi smo kvalitetna momčad, u svakom trenutku možemo svakoga nadomjestiti. Ako nam ode koji stožerni igrač, zamijenit ćemo ih novim, jednako kvalitetnim pojedincima.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion 

Komentara 6

FR
freeshooter
04:12 14.12.2018.

Dodatak, gledao sam na tv snimku i izjavu Bjelice, vidljivo je da je nezadovoljn večerašnjim učinkom, kao i svi koji su se smrznuli na stadionu, kraj je sezone i teško ih je bilo nabrijati, nešto je falilo, no bitno je da je to uočeno, da bi se izbjeglo za dalje. Nije stavljen šlag, no torta je svejedno velika, nikad veća, te nam je donjela slatku jesen. Vjerujem da ćemo se i na proljeće veseliti, i dugo pjevati, za Dinamo ja dao bih sve, na na.. Sve u svemu, znam da će zato u nedjelju nahe.ati majstori sa mora, možda pukne i petarda, a Izet će se polomit da zabije u Ajduka.

PI
pinkec
03:34 14.12.2018.

Bravo Izete Hajroviću, ti si motor i srce ovog pobjedničkog Plavog tima!

ER
EroK
03:38 14.12.2018.

Izete, Majstore! A sada po trofej!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije