Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE
Povratak na članak

Bjelica nije skrivao zadovoljstvo: Ne bojim se toga, kvalitetni smo

- Hajrović je za nas jako važan igrač, baš kao Kadzior ili Šitum, imamo dosta opcija za tu sljedeću europsku utakmicu.

Komentari 6

FR
freeshooter
04:12 14.12.2018.

Dodatak, gledao sam na tv snimku i izjavu Bjelice, vidljivo je da je nezadovoljn večerašnjim učinkom, kao i svi koji su se smrznuli na stadionu, kraj je sezone i teško ih je bilo nabrijati, nešto je falilo, no bitno je da je to uočeno, da bi se izbjeglo za dalje. Nije stavljen šlag, no torta je svejedno velika, nikad veća, te nam je donjela slatku jesen. Vjerujem da ćemo se i na proljeće veseliti, i dugo pjevati, za Dinamo ja dao bih sve, na na.. Sve u svemu, znam da će zato u nedjelju nahe.ati majstori sa mora, možda pukne i petarda, a Izet će se polomit da zabije u Ajduka.

VL
PI
pinkec
03:34 14.12.2018.

Bravo Izete Hajroviću, ti si motor i srce ovog pobjedničkog Plavog tima!

VL
ER
EroK
03:38 14.12.2018.

Izete, Majstore! A sada po trofej!

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
06:44 14.12.2018.

Rezultat je ok ali igra nije bila gledljiva.... talijanština..... zanimljivije gledati travu kako raste

VL
FR
freeshooter
00:45 14.12.2018.

Nogomet se u konačnosti ipak igra za gledatelje, navijače. Ovako bezvoljno odigrati utakmicu, i ostaviti navijače bez veselja za kraj sezone, ipak nije bilo korektno, nisam ja došao radi vatrometa, nisu si dali ni malo htjenja da pobjede. Spora kretanja, daleko od igrača, spore i bezvoljne reakcije, spori protok lopte, ostavljanje toliko prostora za protivnika, nepotrebno dizanje lopti i igre u zrak, Livaković je sam ima deset nepotrebnih ispucavanja u ništa, a na tribanama je bilo zaista hladno, neugodni vjetar, a svi smo htjeli to veselje, nemogu razumijeti da nisu postigli barem jedan gol, za svoje navijače, a dali bi ga da su postavili igru za napad. Bjelica, stalno pišem kako si veliki čovjek i trener, pa molim dokaži to i u ovoj situaciji, poslije ovakve utamice, pa barem reci da ste odigrali loše i razočarali svoje smrznute navijače.

VL
VK
vječni krojf
11:56 14.12.2018.

Bjelica mora biti malo stroži kada je u pitanju nedisciplina.Hajrovića bi trebao kazniti za namjerno dobivanje žutog kartona,a mogao je dobiti i crveni.Ne može on nekoga hvatati zalice,pa makar bio bosanac.Igra Hajrovića nije na nivou u zadnje vrijeme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.