Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA

Bjelica još uvijek ne odustaje: 'Samo pobjedama možemo pritiskati Dinamo'

Nenad Bjelica
Marko Prpic/PIXSELL
07.05.2021.
u 17:30

– Utakmica je motiv sama po sebi. Tri boda su igri. Želimo nastaviti pritiskati Dinamo, a to možemo samo pobjedama – rekao je Bjelica

Kiksom u susretu s Varaždinom, nogometaši Osijeka udaljili su se od naslova prvaka. Za Dinamom sada zaostaju sedam bodova i teško će u preostala četiri kola to nadoknaditi, ali neće odustati dok god imaju teoretske šanse. Potvrdio je to i trener Nenad Bjelica uoči gostovanja u Gorici.

– Utakmica je motiv sama po sebi. Tri boda su igri. Želimo nastaviti pritiskati Dinamo, a to možemo samo pobjedama – rekao je Bjelica i dodao:

– Gorica ove sezone igra sjajno, bez obzira na to što je promijenila trenera, nema neke razlike. Također ima nekolicinu ozlijeđenih igrača i sigurno će se igrati čvrsto. Uvjereni smo da možemo osvojiti tri boda bez obzira na rezultat i njihovu zasluženu pobjedu u prošlom susretu u Gorici. Uvijek težimo postizanju pogodaka i pobjedi – zaključio je Bjelica.

Ključne riječi

Komentara 4

BI
billynik
17:51 07.05.2021.

Ovakvu prednost Dinama čak ni Krznar ne može ispustiti. Za iduću sezonu Dinamo treba pravog trenera s mudima.

SB
sve bum vas tužil
18:39 07.05.2021.

E moj Bjelica, imao si priliku, a sve si upropastio

DU
Deleted user
18:12 07.05.2021.

Kaj veli Kmenad na pobjedu Lokse?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije