Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITNA UTAKMICA

Reprezentacija u Splitu! Modrić i društvo moraju uzvratiti prvaku HNL-a Keku

Hrvatska i Cipar sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Igor Kralj/PIXSELL
06.05.2021.
u 22:06

Hrvatska će Sloveniju ugostiti na Poljudu 7. rujna, a utakmica počinje u 20.45 sati. Bit će to posljednji od triju uzastopnih kvalifikacijskih ispita "Vatrenih" u rujnu. Prije splitskog dvoboja sa Slovencima, Hrvatska će gostovati protiv Rusije (1. rujna) i Slovačke (4. rujna)

Hrvatska nogometna reprezentacija rujansku kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katru 2022. protiv Slovenije igrat će u Splitu, odlučio je Izvršni odbor krovne organizacije hrvatskog nogometa, objavio je u četvrtak HNS.

Hrvatska će Sloveniju ugostiti na Poljudu 7. rujna, a utakmica počinje u 20.45 sati. Bit će to posljednji od triju uzastopnih kvalifikacijskih ispita "Vatrenih" u rujnu. Prije splitskog dvoboja sa Slovencima, Hrvatska će gostovati protiv Rusije (1. rujna) i Slovačke (4. rujna).

Hrvatski nogometaši su kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. započeli u ožujku gdje su u razmaku od šest dana odigrali tri utakmice. Prvo su u gostima poraženi od Slovenije 0-1, a potom su na riječkoj Rujevici pobijedili Cipar s 1-0 i Maltu s 3-0. Hrvatska i Rusija vode sa po šest bodova, Slovačka ima 5, Cipar četiri boda, Slovenija tri, a Malta jedan bod.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije