Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA ODLUKA

Bivši hajdukovac raskinuo ugovor s klubom kako bi se natjecao u Survivoru!

Split: 2. utakmica doigravanja za ulazak u UEFA Europsku ligu, HNK Hajduk - Everton FC
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
05.01.2024.
u 13:09

Premijera grčkog 'Survivora' zakazana je za 7. siječnja, a kandidati su već otputovali u Santo Domingo, glavni grad Dominikanske Republike.

Nekadašnji nogometaš Hajduka Savvas Gentsoglou donio je neočekivanu odluku. Grčki veznjak je nedavno raskinuo ugovor s Kavalom kako bi se pridružio ekipi sudionika u popularnom televizijskom showu 'Survivor'!

Bivši hajdukovac je prošlog ljeta prešao u redove grčkog trećeligaša, ali sredinom sezone je odlučio staviti nogomet na čekanje i krenuti u novu avanturu, prenosi Dalmatinski portal.

Premijera grčkog 'Survivora' zakazana je za 7. siječnja, a kandidati su već otputovali u Santo Domingo, glavni grad Dominikanske Republike.

Sa 33 godine života, Savvas je prošao kroz različite klupske izazove. Nakon jednogodišnjeg angažmana u Hajduku kao posuđeni igrač Barija, svoj je put nastavio kroz klubove poput ciparskog Apoela i saudijskog Al Adalaha. Vratio se u domovinu tijekom ljeta 2021., gdje je nosio dresove Lamije, Makedonikosa i Kavale. Sada, odlučio se za nešto potpuno drugačije – izazov 'Survivora'.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije