Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresna priča

'Bio sam toliko siromašan da sam živio na čipsu i vodi!'

demba ba
PA/Pixsell
02.01.2013.
u 13:51

– U danima kad sam se pokušavao probiti ja i moji prijatelji nismo imali ni za pravu hranu – ističe Newcastleov napadač Demba Ba.

Danas je jedan od najcjenjenijih napadača engleske Premijerne lige, zarađuje 40.000 funta tjedno u Newcastleu, za njega se zanima Chelsea. Budućnost izgleda ružičasta za senegalskog napadača Dembu Ba. No, bez obzira na sve milijune koje zaradi do kraja karijere, on nikad neće zaboraviti same početke, kad je tek stigao u Europu i pokušao se probiti na velikoj sceni.

– Bili smo na probi u Barnsleyu i nismo prošli. Imali smo plaćen hotel, no kad smo se htjeli odjaviti, doznali smo da nam hrana nije plaćena, a nitko nije imao novca da plati račun. Nazvali smo agenta koji nam je poslao 500 funti da podmiri dug. Tih sam dana, zajedno s prijateljima nogometašima, živio samo na čipsu i vodi – otkriva Demba Ba i dodaje:

– Znalo se dogoditi i da smo, kako bismo uštedjeli, nekad uzimali sobu za dvije osobe i onda u njoj spavali nas četvorica-petorica... Ali, nije nam bilo teško. Nije bitno koliko imaš, nego da uživaš s ljudima s kojima si okružen.

Ključne riječi

Komentara 3

AP
apolonijo
16:46 02.01.2013.

budući da ja takvu hranu jedem već dugo znači li to da ću ja postati dobar nogometaš ili da ću pocrniti ?

Avatar erni
erni
19:10 02.01.2013.

ni sam nisam uvijek imao ali sam imao jaku volju i želju i trudio sam se i nikada se nisam štedio nego sam davao sebe sto posto za posao i vratilo mi se a i dalje živim kako sam i živio i cijenim to šta imam

DH
dalibor.hren
19:23 02.01.2013.

Ja sam toliko bogat da živim od starog kruha iz kontejnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije