Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Ništa od dolaska u Split: Slaven Bilić ima novi posao! Preuzeo je poznati engleski klub

Split: Poznati na utakmici HNK Hajduk - Villarreal CF
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.09.2022.
u 14:39

U karijeri je vodio slavne europske klubove poput West Hama i Bešiktaša, sada ima novi angažman.

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić dobio je novi posao, postao je trenerom engleskog drugoligaša Watforda. 

Bivši prvoligaš je smijenio donedavnog menadžera Roba Edwardsa i imenovao Bilića kao novog šefa stručnog stožera, prije same objave, ekskluzivno je javio britanski The Telegraph. 

 

 

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je navodno silno želio vratiti Slavena na Poljud, ali proslavljeni vatreni je izjavio kako još nije pravo vrijeme za taj potez.

Watford je trenutačno 10. u Championshipu sa samo tri pobjede u uvodnih deset utakmica, a prošli mjesec ispali su iz EFL kupa od MK Donsa. Zadaća će mu biti vratiti Watford u Premier ligu, ali neće to biti jednostavan zadatak.

Klupska uprava je poznata po tome da voli otpustiti trenera čim krene manja serija rezultatske krize, u svibnju je klupu morao napustiti iskusni lisac Roy Hodgson.

Klub je također na službenim stranicama potvrdio da je posao gotov, Bilić je dobio ugovor na 18 mjeseci i radnu dozvolu koja je karakteristična za engleske prilike. 

 

 

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kažemja
15:00 26.09.2022.

A što bi Bilić uopće radio u Hajduku ?.Za drugo ili treće mjesto dovoljan im je i postojeći trener jer prvenstvo je ionako već riješeno. Čemu bacanje novca?

Avatar doog_kool
doog_kool
14:41 26.09.2022.

Sretno!!!

LA
lajh1985
15:53 26.09.2022.

Ako ih i slucajno uspije dovest to prve lige bu dobil pedalu jel klub bu ulozio 0 funti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije