Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PRIZNANJA

Bild: Olić je obilježio prvi dio sezone

Ivica Olić
AFP
21.12.2009.
u 15:40

Tiražni njemački dnevnik Bild sastavio je popis od jedanaest osoba iz nogometne Bundeslige koji su obilježili uvodni dio sezone. Među njima je i Ivica Olić.

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i minhenskog Bayerna nalazi se na popisu igrača i trenera koji su ostavili pečat u uvodnom dijelu njemačkog nogometnog prvenstva.

"Ruptura mišića lista (desne noge, op.a.) izbacila ga je iz pogona na nekoliko tjedana, ali je svojim povratkom Ivica Olić odigrao važnu ulogu u pobjedničkoj seriji Bayerna", objašnjava Bild.

Olić je kroz sva natjecanja ove sezone postigao 11 pogodaka, uz četiri asistencije igrajući za Bayernovu momčad. Šest puta bio je strijelac na trinaest odigranih bundesligaških utakmica.

Bildovih 11 koji su obilježili prvi dio Bundeslige:
Jupp Heynckes (trener Bayera)
Thomas Tuchel (trener Mainza)
Ivica Olić (Bayern)
Kevin Kuranyi (Schalke)
Eljero Elia (HSV)
Lucas Barrios (Borussia Dortmund)
Holger Badstuber (Bayern)
Marco Reus (Borussia Mönchengladbach)
Toni Kroos (Bayern)
Stefan Kießling (Bayer)
Daniel Van Buyten (Bayern)

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:35 21.12.2009.

Super igrač i super dečko. Baš me zanima gdje če biti na odmoru onda kada če oni najbolji i najuspešniji nogometaši svijeta igrati na World cupu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije