Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CO Zagreb

Bez Kopljara u Ciudadu, Valčić se očituje ostaje li nakon utakmice

'sport...Zagreb...25.01.2009.   dvorana Arena Zagreb, Zagreb, Hrvatska,   Na Svjetskom prvenstvu u rukometu odigrana je utakmica 2. kola skupine I izmedju reprezentacija Hrvatske i Slovacke, Hrvatska
'Goran Stanzl/Vecernji list'
24.02.2011.
u 20:37

Rukometaši CO Zagreba u petak putuju u Ciudad Real, gdje će s istoimenom momčadi u nedjelju igrati u 9. kolu Lige prvaka. Tko pobijedi u toj utakmici, osvojit će prvo mjesto u skupini

– Marko Kopljar neće putovati s nama, tako da ćemo na mjestu desnog vanjskog pucača igrati ili sa Stepančićem ili s nekim dešnjakom poput Gojuna, Balića ili Špilera – rekao je Ivica Obrvan, trener Zagreba.

Upitan je i nastup Ivana Balića, koji zbog ozljede trbušnog zida nije trenirao od utakmice protiv rumunjske Constante.

– U tjednu nakon utakmice sa Ciudadom obavit ćemo konačne razgovore s Tončijem Valčićem. Mora se očitovati hoće li produljiti ugovor ili neće – rekao je Bartol Kaleb, direktor kluba.

Zagrebaši na španjolskom tlu nisu pobijedili 19 godina. Posljednji su put slavili u Santanderu, u finalu Kupa prvaka 1991. godine, kada su igrali, među ostalima, Obrvan i Jelčić, današnji trenerski dvojac CO Zagreba. Ciudad je pak kod kuće u Ligi prvaka odigrao 44 utakmice i samo je dvaput pobijeđen.

Komentara 2

DA
Dario--
21:04 24.02.2011.

Najveća pojačanja za zagreb a pogotovo za Reprezentaciju bilo bi da više ne igraju Kopljar i Valčić.Vrijeme je za Markotića,Huđa,Marića,Šunjića na golu,dolaze nam Špelić,Ante Kaleb,Lovro Šprem i još neki klinci,ali za te klince koji imaju golemi talent i potencijal potrebna je i bolja struka ,a ne onaj Goluža koji ne zna čistu rečenicu sastaviti pred kamerama!!

OI
oirammario
21:51 24.02.2011.

sada imaju šansu, jer ovo drvo nesposobno ne igra....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije