Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAISER TVRDI

Beckenbauer: Prvak će biti Bayern

Franz Beckenbauer
Marko Lukunić/Pixsell
28.01.2010.
u 11:08

Njemačka Bundesliga ponovno je vrlo neizvjesna. U igri za naslov su Bayer Leverkusen, Bayern, Schalke, Borussia Dortmud i HSV, svi su nakon 19 kola unutar sedam bodova.

"Bild" je za prognozu raspleta borbe za titulu pitao legendu njemačkog nogometa Franza Beckenbauera, a njegov je odgovor bio očekivan: prvak će biti Bayern. Ipak, Kaiser ima riječi hvale i za druge momčadi.

- HSV je napravio odličan posao s dovođenjem Ruuda van Nistelrooya. On je u stanju sam riještiti mnogo utakmica. Ako je spreman - smatra Beckenbauer.

- No, na kraju će prvak ipak biti Bayern. Premda ne treba zaboraviti da je Jupp Heynckess s Bayerom tijekom cijele sezone samo jednom poražen (u Kupu od Kaiserslauterna, op. a.), a ima i Tonija Kroosa, kojeg smo im mi posudili, i koji se razvio u sjajnog nogometaša - dodala je Bayernova legenda, uz zaključak:

- Louis van Gaal je dugo u Bayernu tražio pravi sastav. Nakon što ga je našao, klub igra odlično. A još kad se vrati Franck Ribery.

Ključne riječi

Komentara 2

LU
luena
11:30 28.01.2010.

Hajde Franz sdanjaj i dalje,tako si pricao i za Bayer da ce biti jesenski prvak njemacke.

LU
luena
11:32 28.01.2010.

sdanjaj (sanjaj) Bayer (Bayern).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije