Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbio ugovor

Badelj odlazi iz Fiorentine, njegov menadžer otkrio koji velikan je glavna opcija!

23.03.2016., stadion Gradski vrt, Osijek - Prijateljska nogometna utakmica, Hrvatska - Izrael. Milan Badelj. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
09.11.2016.
u 09:41

- O cijeni nismo razgovarali, ali maksimalno mogu dobiti 15 milijuna eura, rekao je Joksimović

Milan Badelj standardni je prvotimac Fiorentine, ali smatra da je došlo vrijeme za promjenu kluba i za nove izazove. Hrvatski reprezentativac ima ugovor s klubom do 2018. godine, a ljetos mu je nuđen novi ugovor koji je on odbio.

Zbog toga se sve više piše o njegovu transferu i čini se da bi se on mogao ostvariti već u siječnju. Fiorentina ga nije imala namjeru prodati, ali njegova odbijenica promijenila je situaciju. Potvrdio je to i njegov zastupnik Dejan Joksimović.

- Badelj će sigurno napustiti klub do 2018., Fiorentina će odlučiti hoće li to biti i prije. O cijeni nismo razgovarali, ali maksimalno mogu dobiti 15 milijuna eura, rekao je Joksimović te otkrio koja je glavna opcija.

- Nama je glavna opcija Milan, koji je bio zainteresiran. Dolaskom novih vlasnika iz Kine ne znamo je li i dalje Badelj prva želja Milana, ali vjerujemo da ga i dalje prate. No, ima još nekoliko zainteresiranih klubova, zaključio je igračev menadžer.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije