Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domagoj u problemima

Vida napuhao 1,51 promila i ostao bez vozačke dozvole

Domagoj Vida
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
08.11.2016.
u 23:39

Vidu je policija u Kijevu zaustavila 4. studenoga u kasne noćne sate s 1,51 promila alkohola u krvi te mu je na mjestu oduzeta vozačka dozvola

Domagoj Vida prošlog je tjedna u Kijevu ostao bez vozačke dozvole nakon što ga je policija zaustavila u alkoholiziranom stanju.

Vidu je policija zaustavila 4. studenoga u kasne noćne sate s 1,51 promila alkohola u krvi te mu je na mjestu oduzeta vozačka dozvola, javlja Sportarena.hr.

Hrvatskog braniča sigurno čeka i visoka novčana kazna. Nije poznato kako će na ovaj nestašluk Vide reagirati u kijevskom Dinamu, no zanimljivo da je dva dana nakon noćnog izlaska predvodio momčad kao kapetan u pobjedi 2:1 protiv Dnjipra.

Vida je trenutno u Zagrebu gdje se s hrvatskom reprezentacijom priprema za utakmicu protiv Islanda koja se igra u subotu od 18 sati.

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Komentara 14

Avatar koko_šanel
koko_šanel
01:52 09.11.2016.

Dok decko igra kako treba, nek pije ako hoce. Posao mu je da igra nogomet, za to ga placaju. Ako ce dobro obavljati posao- dalje je slobodan. Jedino sto nikako ne opravdavam je voznja pod gasom. Tako stradaju nevini.

SX
sudbina x
08:55 09.11.2016.

Sad mi je jasno zašto se Vida toliko znoji tijekom utakmice. Dosad sam mislio da je to radi napora.

SP
spremni0
09:14 09.11.2016.

ništa se ne brini vida, to se dešava i najboljima, tako se je i meni desilo 2001

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije