Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke po Alenu

Halilovića trener poslao na tribinu, a nakon utakmice dogodilo mu se nešto nevjerojatno!

Halilović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
06.11.2016.
u 18:48

Halilovića je trener izostavio iz momčadi za utakmicu protiv Borussije pa je Alen s tribina gledao uvjerljiv poraz svoje momčadi (2:5)

Alen Halilović ove sezone gotovo da i ne igra, ali njemačkim medijima jedna je glavnih tema. Osim što često pišu o tome kako se ne zalaže dovoljno, zbog čega ga trener ne koristi previše, svako malo piše se o nekoj anegdoti vezanoj uz hrvatskog nogometaša.

Tako danas Bild donosi nevjerojatnu priču. Halilovića je, naime, trener izostavio iz momčadi za utakmicu protiv Borussije pa je Alen s tribina gledao uvjerljiv poraz svoje momčadi (2:5). Nakon toga htio se spustiti do svlačionice i usput pozdraviti Marca Bartru, bivšeg suigrača iz Barcelone koji sad igra za Borussiju, ali ga je zaustavio zaštitar i nije ga htio pustiti.

Halilović mu je objašnjavao da je igrač HSV-a, ali zaštitar mu nije povjerovao. Bild piše da mu je rekao kako poznaje sve igrače HSV-a, ali da njega nikad nije vidio. Čak i da ne izgleda kao nogometaš. Tek kad su mu novinari potvrdili da je Halilović zaista član HSV-a, zaštitar mu je dao da prođe.

>>Modrić zadovoljan: Nisam osjetio poteškoće na terenu

Komentara 19

EN
enos
19:07 06.11.2016.

Kada ti se nešto ovako dogodi nakon 4-5 mjeseci u klubu onda znaš da si dotakao dno nogometne karijere i da trebaš popričati sam sa sobom i sam sebi reći kada i gdje je sve otišlo u krivo..

RA
radekbrod
19:16 06.11.2016.

neka dođe u nk rudeš ako bude dobro treniral i slušal trenera ko zna možda izbori prvih 11

Avatar tigarbbb
tigarbbb
19:58 06.11.2016.

malom udarila slava u glavu misli da je bolji od Modrića,ali muslić se treba dobro oznojit da bi mu bio do kopačke,tu je počelo krivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije