Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI SPEKTAKLA

Badelj: Nemamo tremu, bit će čudesno!

\'10.09.2011., Split - Nogometna utakmica 7. kola 1. HNL, NK Hajduk - GNK Dinamo. Milan Badelj,Luis Ibanez Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL\'
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
14.09.2011.
u 08:06

– Uživajmo svi zajedno u spektaklu, igramo protiv ponajboljih na svijetu. Nemamo tremu, bit će čudesno! – kaže kapetan plavih.

Milan Badelj kao kapetan povest će Dinamo u utakmicu za sva vremena. Najskuplja momčad svijeta, najveći nogometni cirkus dolazi u Maksimir, 22-godišnjak iz Gajnica igrat će pismo-glava s Ikerom Casillasom. Kad je 1967. godine Dinamo krenuo na put do jedinog europskog trofeja, morao je imati i sreće. Ili lukavosti.

U prvom je kolu odlučilo bacanje novčića, u trećem pokušaju plavi su skočili i slavili iako se zapravo nije vidjelo na koju je stranu pao novčić. Ima li Badelj spremnu kakvu prevaru?

– Obično pobjeđujem na novčić i biram na kojoj ćemo strani igrati. Znam za tu anegdotu iz 1967., nisu nas valjda time prokleli pa više od 40 godina ne možemo ništa napraviti u Europi, ha-ha! – sjajno je bio raspoložen Badelj.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju u Večernjem listu.

Komentara 13

MI
mirUsvijetu
08:50 14.09.2011.

Ma ljudi, danas uživajte u utakmici, bilo zbog dobre igre Dinama ili zbog dobre igre Reala. Danas nema mjesta uzrujavanju, ovo se čekalo predugo...

LA
Lass
09:16 14.09.2011.

slažem se, danas nema živciranja. važno je samo dati sve od sebe za sveti dres, a rez onda kakv bude dobra bude!!! ajmo!!

MA
Majur
08:47 14.09.2011.

Samo muski treba uci u tekmu,bez straha.....i mnogi drugi su probali nas Hrvate \"zajasiti\" te nas podcijenili pa.....\"tresnuli\" kad su vidjeli.Ja bi se bojao da igramo sa ekipama kao Apoel ili Bate Borisov jer smo sami skloni podcijenjivanju protivnika,a protiv velikih smo uvijek igrali kao lavovi....DINAMO ZAGREB!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije