Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA U MISLIMA

Badelj: Lovrenu sam poručio da nemaju šanse

'24.09.2011., Zagreb - Akcija ciscenja i uredjenja pothodnika izmedju Utrina i Zaprudja u organizaciji Radio Antene. Akciji su se pridruzili brojni gradjani te poznate osobe, nogometasi GNK Dinamo, ko
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
24.09.2011.
u 20:09

- Nisu momčad koja akcije završava s puno igrača, ali su ubojiti - secirao je Lyon Jurčić.

Rano subotnje jutro u Maksimiru, a već gužva. Klinci su igrali na jednom terenu, pripremali su se kadeti i juniori Dinama da odigraju utakmice s Hrvatskim dragovoljcem. No, punio se i parking prve plave momčadi. Dočekala su ih dva klinca. Gledali kroz vrata južne tribine.

– Gledaj, vidi se stadion, vidi se gol! Ej, pa tu je igrao Cristiano Ronaldo! – rekao je jedan od njih.

Kapetan Milan Badelj osvrnuo se malo na prethodne utakmice, ne vidi puno problema s realizacijom, iako nije bila dobra protiv Reala i Lokomotive.

– Ne bih rekao da je to sad nešto posebno, pa nazabijali smo se Varaždinu i Radoboju, a s Lokomotivom je bila malo teža utakmica zato što smo gubili. Da, bilo nam je to malo neobično, ali dobro smo reagirali. Istina je ipak da je Liga prvaka druga priča, da u takvoj utakmici možeš imati najviše dvije, tri prilike i to onda treba zabiti.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
22:18 24.09.2011.

Badelj,rekao sam Lovrenu da nemaju sanse.... btw..... eno se Lovren savija i previja od smijanja... Nemoze doci k sebi... De Milane uozbilji se i pocmi igrati,jer ono sto ti profulas na kraju nam fali...

Avatar vaha
vaha
00:16 25.09.2011.

puno toga zavisi o badelju i njegovoj igri, a on je u zadnje vrijeme u sve vecoj krizi - igra slabo u zadnjih par tekmi je bil medju najgorima....valjda ce proigrat kad je najbitnije, i on i sammir....

KI
kiiko
21:16 24.09.2011.

daj boze da odigramo na visokom nivou i da uzmemo bod ili sva tri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije