Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog jednog Francuza

Azzuri bez potpore državnog vrha za utakmicu s Hrvatskom

'Italian Prime Minister Mario Monti drinks a glass of wine during a meeting in Cernobbio, next to Milan, March 24, 2012  REUTERS/Paolo Bona (ITALY - Tags: POLITICS BUSINESS)'
'STRINGER'
11.06.2012.
u 13:34

Na dan utakmice, 14. lipnja, u državnički posjet Italiji dolazi francuski predsjednik François Hollande.

Zanos u talijanskom taboru, nakon remija sa Španjolskom, dosegnuo je nebo. Tako je kamp azzura posjetio i talijanski predsjednik Giorgio Napolitano.

– Dokaz ste da Italija i dalje ima velik duh i dostojanstvo – rekao je Napolitano okupljenim reprezentativcima.

No Napolitano i premijer Mario Monti u opasnosti su da propuste ključnu utakmicu azzura, protiv Hrvatske, jer im taj dan u poslijepodnevnim satima u državnički posjet dolazi francuski predsjednik François Hollande.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije