Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za derbi

Armadina podrška voljenom klubu: Navijači bakljama osvijetlili Buzet

Buzet
Foto: Screenshot/Facebook HocuRi.com
1/6
08.04.2017.
u 09:28

Ishod derbija 27. kola Prve HNL mogao bi odlučivati o naslovu ili vratiti neizvjesnost u utrku za prvaka

Rijeka i Dinamo večeras na Rujevici (19 sati) igraju jedno od najvažnijih utakmica ove sezone. Ishod derbija 27. kola Prve HNL mogao bi odlučivati o naslovu ili vratiti neizvjesnost u utrku za prvaka.

Rijeka se čitav tjedan priprema za večerašnju utakmicu, a na mnogim mjestima u gradu Armada je postavlila poruke podrške voljenom klubu.

Sinoć su navijači zapalili desetke baklji u Buzetu.

Ulaznice za derbi na Rujevici na koju stane šest tisuća gledatelje već su odavno rasprodane. Policija je dvoboj proglasila utakmicom visokog rizika, te će biti pojačane kontrole na autocesti, prilazu grada i stadionu. 

>>Milinović: Rijekin naslov bila bi zadovoljština za izgubljenu 1999.

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
11:01 08.04.2017.

još će Armada ispast i nekakva navijačka skupina kolko ste ih počeli hvaliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije